Šta je novo?

ChatGPT je danas mnogo više od običnog “četbota”

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
OpenAI-ChatGPT-ilus-031225.webp

ChatGPT je danas mnogo više od običnog “četbota”​

ChatGPT danas može da vodi projekte, pamti navike korisnika, pretražuje web, analizira dokumenta, generiše slike i obavlja još mnogo toga.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/chatgpt-je-danas-mnogo-vise-od-obicnog-cetbota/

Čeda je postao jako koristan, delimično je kriv što sam upao u rabbit hole istraživanja nekih tema, kao da nisam dovoljno zamlaćen i ovako 🙂

Može li neko da uporedi sa Gemini, Claudom i drugim AI asistentima za aktivnosti pobrojane u članku, znači nevezano za profesinalnu upotrebu, coding i sl...? Ako se ChatGPT GO plaća , da li se isplati preći na nešto drugo plaćeno?

Znam samo da kad god sam koristio Chatgpt za kodiranje, da sam se napatio žešće ispravljajući ono što je on zasro. Preznojih se testirajući. Kako sam otkrio Claude kao da sam se rodio. Sve mi odradi kako treba, i brže i tačnije. Naravno govorim o free verzijama.

Znam samo da kad god sam koristio Chatgpt za kodiranje, da sam se napatio žešće ispravljajući ono što je on zasro. Preznojih se testirajući. Kako sam otkrio Claude kao da sam se rodio. Sve mi odradi kako treba, i brže i tačnije. Naravno govorim o free verzijama.
To ti je skill issue, 5.4, 5.5 su odlični u kodiranju i tek malo iza Opus modela, a u većini primena nema razlike...

Nazad
Vrh Dno