Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

palilulainfo -1.100 RSD kod radi ovaj volan ne radi

Pozdrav, ekipa. Evo, ako nekome znači PROMO KOD za TESLA pomoć na putu: VOLAN2026
Kupon „volan2026“ se ne može primeniti jer ne postoji.

Malopre sam uplatio preko aplikacije uz kod koji je postavio @Millan1, hvala na kodu,
jedino mi se ne sviđa što nema mogućnosti uplate preko qr koda ili tako nešto, već samo preko kartice uz unos podataka sa iste,
srećom imam intesa internet karticu pa sam nekako uspeo preko nje da platim.

edit: sad gledam ugovor, i fiskalni mi je stigao na 9.990,00 dinara, verovatno mi je povukao onaj prvi popust jer sam 5 puta pokušavao da platim preko kartice, mada ne znam kako bi se to dogodilo, nije bitno, 500 dinara je samo razlike.

palilulainfo -1.100 RSD kod radi ovaj volan ne radi

Kupon „volan2026“ se ne može primeniti jer ne postoji.
Imas ixi ili kod njih na instagramu. Imas forenzičar, koga više volis 🙂

Da li je za Atlas Internacionalni + paket dobra cena 10k din ili to moze jeftinije jos? Trebalo bi da obnovim za 2 auta...

Da li je za Atlas Internacionalni + paket dobra cena 10k din ili to moze jeftinije jos? Trebalo bi da obnovim za 2 auta...
Mene je agent zvao pre par dana i nudio isto to. Bio sam u vožnji pa ga nisam baš najbolje razumeo, ali kaže da je to cena sa popustom. Nešto u fazonu vi ste dugogodišnji korisnik, imate popust, plaćate 2000din manje u odnosu na cenu sa sajta. I da ta promocija ili ponuda kako već važi do 4. Jula a nakon toga ide puna cena. Uglavnom rekao sam da ću razmisliti dok vidim cenu na sajtu i ovde se informišem.

Daje li TESLA neki popust za obnovu paketa?

Iskoristio sam malu asistenciju kod Atlasa za paket Srbija. Da li neko zna može li se doplatiti, tako da mi ponovo bude aktivna ta opcija?

Meni Tesla ističe 20. Jula, zvali me iz call centra da produžim ugovor, ali oni ne daju popust… kaže popust sa kodom samo preko aplikacije… a na aplikaciji mi ne dozvoljava da kupim paket jer je trenutni još aktivan 🤦‍♂️

Potvrđujem da još rade promo kodovi za Atlas pominjani na zadnje tri strane, svaki za svoj paket, hvala ljudi na ovome!!

Super, zaboravih da napisem da sam ja koristio veliku asistenciju i da u sustini moze da se doplati, ako je nesto iz paketa iskorisceno.

Ima 10% uz kod AVANTURA

Mada gledam, oni su ove godine malte ne cenovno identicni sa Atlasom, a nekako u Atlas imam vise poverenja, ipak se zna ko je "starij
Prosle godine maltene ista cena. U sustini vrlo su slicni paketi. Nijanse su u pitanju. Pa kome sta vise odgovara.

Nisam ih prosle godine razmatrao jer sam imao AMC Srbija licni paket, kojinistice za dve nedelje, ali sam bez dvoumljenja uzeo pre mesec dana internacionalni atlasov za jedan auto, s onim kodom je sasvim pristojna cena, a verovatno cu uzeti i AMC licni kad ovaj istekne, ako bude neki prihvatljiv popust.

Sto se tice Atlasa, imam samo pohvale.
Za sebe uzimam, a u firmi smo imali par asistencija i uvek su ispali fer i korektni

Ja sam produzio paket za Srbiju i platio 4500,00 din

Atlas sam imao, pa bih opet jer idemo na more, nego sad bih uzeo drugi auto, da li moram da registrujem pretplatu na taj broj sasije i tablice ili mogu na svoj? Da li ima veze ili ne? Da li ugovor vezan na moje ime, nebitno koji je auto?

Drugi auto nije u nasem vlasnistvu.

Ima veze, moras da im posaljes mail i podatke za drugi auto. Nisam siguran da li je bitno to sto se auto vodi na nekog drugog, mislim da nije al proveri. Inace promenu vozila mozes da uradis jedanput u toku trajanja paketa.

Proveri ali mislim da ne mozes na tudji auto da uzmeš pomoc na putu.
Za takve slucajeve postoje tkz lični paketi. Ide na tvoje ime bez obzira na auto. U svakom slucaju proveri.

Pa ja mogu da uplatim na taj auto, pa posle mora da prebacim na svoj, ali u redu, provericu sa njim. Hvala.

Produžih i ja internacionalni + za 9341.50. UX im nije bas najsrecniji, pa se ispostavilo da mi je dugme za produženje polise skroz ispod neaktivnih (starih) paketa, a ja ga ko mentol tražio tamo gde bi trebalo da bude.

Ako nekome ističe kasnije, pozovite podršku, mozda vam izadju u susret da vam pomere početak za kasnije od 30 dana od dana kupovine.

Ja obnovio sad u Atlasu jedan sto istice u Septembru, tako da moze. Eto i to sam vam resio 🙂

Nazad
Vrh Dno