Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja se prebacio na Simkl, koliko sam video prebacio je dosta toga (gledao sam samo aktuelno, plus neke serije odavno sto znam da sam gledao). Kad odete na TvTime link: https://gdpr.tvtime.com/gdpr/self-service
za preuzimanje podataka, moze da se dugo ceka, ja cekao 10ak min, s vremena na vreme uradite refresh. Dobija se zip file, bez sifre, pa se importuje u Simkl, ja radio preko website, mislim da jedino tako moze, a sinhronizovalo mi se sa android app.
Uradio isto i za Trakt, mada mi Simkl nesto vise lezi.
Cekam da izadje Sofa Time za android, pa da nju probam, kazu da je slična sa TvTime po izgledu.

Ja sam se prebacio na Trakt još pre godinu-dve.

Mada mi je TvTime odgovarao zbog interfejsa i komentara.

Čekam i ja Sofa Time pa ćemo da vidimo.

Za sada koliko videh najviše preporočuju Simkl, Refract i spominjani Showly.

Koliko vidim Showly ima najbolje ocene?

Ja sam uradio export fajla, znači može da se uveze u druge app bez problema, najs..

Svakako ne gledam ni blizu kao pre serije i to, ali baš zato često zaboravim šta sam dokle gledao i slično, pa mi znači da imam neku takvu app.

Kako uvezete? Ja idem na import i kada nađem taj fajl neće da ga ubaci.

Gde ima opcija za uvoz sa TVTime? Ja videh samo sa Trakta da ima?🤔
Posto on koristi traktk kao izvor, povezes trakt nalog jer ti treba za koriscenje aplikacije (ili kao ja napravis novi) i onda na traktu uradis uvoz iz tv time, ili syncom sa nalogom ili kao ja importom ovoga sto si izvezao iz tv time, posle u Showly app uradis sync i to je to.

1783067995188.webp

Najbolja i postoji već 16 godina!
Sad vidim svoju ocenu iz 2016. gde sam stavio jednu zvezdicu sa opisom da im fali mnogo epizoda za serije haha
Verovatno su se ispravili do sada.
Jel imaju opciju uvoza sa tv show time?

Nazad
Vrh Dno