Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Kako možeš dve godine da ne plaćaš ništa a da te ne isključe i ne daju na sud ili kome već? 😵
tako sto dok je bio prepaid oni su te sekli kad istekne doduse desavalo se nekad i da ostane ukljuceno.Tako se meni desilo davno za jedan mesec da je bilo aktivirano za dz ali nije se ni koristilo a kad je bio ugasen net imao si valjda 512/256 protok sitni pa je mogao da se proveri mail itd koliko se secam

Kako možeš dve godine da ne plaćaš ništa a da te ne isključe i ne daju na sud ili kome već? 😵
Nisam ja pisao ugovore. A i par puta sam ih licno pitao u poslovnici za razjasnjenja i tako su mi objasnili kao sto sam napisao.

imao si valjda 512/256 protok sitni pa je mogao da se proveri mail itd koliko se secam
Oni nisu nikada prekidali konekciju, samo su smanjivali brzinu na neki minimum. Mogao si i da slusas internet radio na aplikaciju, sa po nekim prekidima.

Da li još neko ima problem sa aplikacijom "Moj MTS"?
Pokazuje mi da servis nije dostupan.

To je uvek tako prvih par dana u mesecu dok se generisu racuni

Vratih se iz poslovnice, službenica isto nije mogla izvaliti koji je to račun ZBR1 i nakon dužeg konsultovanja sa šeficom podneli su zahtev ekonomskoj službi da pare prebace na postojeći BOX račun /2. Ja mislim da je ovaj /1 stari račun koji sam imao za ADSL i koji je ugašen kad sam prešao na optiku. Što se tiče raskida rekla mi je da ne moram da podnosim niti da vraćam opremu jer oni nemaju na šta da me migriraju, a opremu sam platio priključnom taksom za prepaid. Nemam pojma, svakako ću pratiti šta se dešava... 😕
Posle više od 2 meseca napokon su mu vratili 1800 dinara koje sam uplatio Orionu za prepaid internet za mart koji nikad nije bio aktiviran. Pare su vratili na postojeći Box nalog koji imam na drugoj adresi na račun za maj. Inače morao sam da idem do poslovnice još jednom jer nisam bio dobio sms da im odgovorim na koji račun (april ili maj) hoću da mi vrate pare, tako da sam u poslovnici rekao da mi vrate na majski račun i to je to. Inače i dalje me nisu tražili da raskinem ugovor i da vratim opremu, a na tom priključku već više od mesec dana koristim YU Net.

Danas mi je stigao sms
"Postovani, obavestavamo vas da je prigovor broj taj i taj resen osnovano. Izvrsicemo korekciju racuna za mesec Maj 2026 godine storniranjem naknade stete zbog raskida ugovora, a korigovana faktura ce vam biti naknadno dostavljena sa novim rokom za uplatu."

Sad ostaje videti da li ce zaista da ispostuju to ili da pogaze rec i izmisle nesto novo i onda tako opet u krug.

Meni je istekla ugovorna obaveza jos prosle godine. Podneo za raskid ugovora 31.5. i vratio eltex ruter 30.6. tako da smo nase dugogodisnje druzenje zavrsili.
Taman mi se poklopilo da idem na odmor naredne dve nedelje i da mi super brzi net nije potreban. Bice listanja tema/postova koje sam propustio i vidim koje su mi mogucnosti.

i vratio eltex ruter
To je najgori ruter sto su imali.
Upravo i meni stigao sms od mts-a. Kazu nije moguce zadrzati uslugu bez promene cene. A iskljucili me pre 10 dana, preko 3 meseca ranije. Pa ako ne mogu da isporuce uslugu, red je da mi vrate novac. Ja im opremu necu vratiti dok ne dobijem svoj novac nazad. Mogu da dube na glavi, ne zanima me.

Sa njima mesecima ne mogu da se razjasnim, kod drugog provajdera sam za 10 minuta sve sredio i internet mi radi mnogo bolje. Njih 15.000 zaposlenih ne mogu 3 meseca da srede jedan banalni problem.

Stigao racun sa jun 4.5/1 istekla ugovorna obaveza mislim 30.5 stiglo mi za placanje 3999din ...
E da primetio sam da mi je upload skresan na 0.5G za DL ne nzam vezan sam na port od 1G pa je max

Nazad
Vrh Dno