Taman ova nepotrebna funkcija bice "highlight" na predstavljanju, pa da se ispod radara i ove godine provuku iste baterije i kamere. Sa uvodjenjem PRO modela takodje ce pokusati da prikriju gotovo nikakve promene na obicnom S27 i plus.![]()
Report: all four Samsung Galaxy S27 models will have the Privacy Display feature
This was introduced with the S26 Ultra, but will not remain exclusive to the Ultra. Other brands are looking into similar features as well.m.gsmarena.com
Idemo double down na najnebitniji feature ikada. Što pre propadnu svima će biti lakše
Sljamsung to ne zeli da radi zbog izrazite alavosti, gde je fakticki standardizovao prozivodnju na sto manje varijacija, kako bi mu bila sto jeftinija, pa tako u praksi kada se pogleda, 90% ponude modela imaju ekran iste dimenzije 6.7, i iste baterje 5000 mah. Nastancovao ekrane i baterije istih velicina/kapaciteta i teraj. Kako lezi u ruci i kako to izgleda nije ih briga, ljudi kupuju jer su navikli, veruju u brend od ranije. Dokle god prodaje ide dobro, nece menjati taj modus. Softver je taj zbog kojeg mnogi ljudi ne smeju da predju na drugi brend, i ja sam jedan od njih. Sto se tice hardvera, Kinezi su u dobroj meri stigli ili cak prestigli Samsung, ali sto se tice OS-a, moraju jos mnogo da rade. Podrzavam svaki napredak Kineza, kako bi se sto pre desila neka promena na bolje kod Samsunga.Ne znam zašto skoro svi proizvođači izbegavaju dijagonalu oko 6.5" (6.4" -6.6"). Možda sam pristrasan ali meni je to ubedljivo nabolji kompromis nosivosti i upotrebljivosti. Ili je igračkica od 6.2" (probao sa s25 meni ono ispada iz ruku koliko je malo, dao devojci) ili su poslužavnici od 6.9" pa sa dve ruke kucam običnu poruku. Ne znam...možda sam ja polupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari