Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Za džabe pišete nema ovde nikoga, u decembru mi je istekao ugovor kod supernova superplan 2L stari sada je valjda to 2M i ništa još uvek niti se ko javlja ovde, za sada koristim uslugu bez ugovora samo se pitam do kada ću....
Javljaju se,nego nisu azurni na forumu koliko kapiram.Lično su mi se javili ovde 3 agenta A1 i jedan supernove (nakon ponovnog trazenja ponude)
Tako da verujem da su trenutno a1 najvise prisutni zbog situacije i ponude kod njih jer su najbolje trenutno/ko ima optiku

Ja sam juce-prekjuce napisao da trazim za Leskovac, javila se dvojica neverovatno brzo. Sa jednim rodjak dogovara detalje i uvodjenje. Generalno obojica novi clanovi, sa malo postova, ali bitno je da se sklopi ugovor na obostrano zadovoljstvo, da ne kazem korist.

A1, MTS Agenti neka se jave ako ima neka interesantna ponuda za optiku jer Yettel na optici sem jace cene ne nudi nista pametno.
Novi Sad lokacija.

Ukoliko ima prisutnih agenata za A1 (5G) kućni net - područje Smederevo/Beograd zamolio bih da me kontaktiraju (zvanična komunikacija sa A1 je veoma spora)

Uskoro mi ističe ugovor sa yettel optičkim internetom, neka me kontaktiraju agenti u vezi produženja ugovora ili prelazak kod drugog operatera recimo A1. Lokacija Novi Sad, centar.

Potrebna ponuda(produzetak ili novi ugovor) za SBB-YETTEL
Kaludjerica
Osnovni TV paket bez interneta.

Istekao ugovor kod yttel-a. Imao sam internet televiziju, fiksni tel. i mobilni telefon. Koji provider je po Vama ok, mozda A1? Izaosao bih iz yettel-a.

Istekao ugovor sa yettel optičkim internetom i tv, neka me kontaktiraju agenti u vezi produženja ugovora ili prelazak kod drugog operatera ,Novi Sad -centar

Треба ми понуда МТС-а. Само оптика долази у питање.
Тренутни уговор ми је истекао после 4 године константног коришћења.
Град: Крагујевац

potrebna nova ponuda mts
ugovor mi istekao mesec dana

Molim da se javi A1 agent , istekao ugovor sa MTS treba mi ponuda za prenos broja u A1?

Potrebna ponuda za mts optiku, nemam nikakav ugovor. Lokacija Novi Beograd, vidim da u ulazu imam mts instalacije.

Nazad
Vrh Dno