Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dođe mi da otkupim ugovor, sad sam gledao koštalo bi me 4000 din. Koristim Yettel Surf, ugovor istče 25.10. Razlog je taj što imam još dva pripejd broja i na njima u aplikaciji mi se pojavilo da pređem na GO Extra + za 799 din. postpejd. Em je jeftinije 500 din. nego ovaj paket što sad koristim na primarnom broju, njega bi prebacio na pripejd, em bi imao 30 GB na spram 20 GB koje imam sad, i sve neograničeno. Jedini problem što onda svima moram da javljam da sam promenio broj, mada nije ni to problem stavim taj broj u drugi sim slot.
Moj ti je savet da ostanes do kraja i posle napravis zahtev za prelazak u A1, kraj je godine, moguce da ces izvuci jos veci popust na telefon ili uredjaj.

Po dosadašnjim iskustvima, kraj godine ti je veća sigurica da ćeš ubosti dobru/bolju ponud, nego par mjeseci ranije…

Evo ovako da javim, bio danas u poslovnici otkupio ugovor, platio na licu mesta i prebacio broj na pripejd. Na Twiteru i u korisničkom servisu me zavlačili i komplikovali, kao ne može, pa ovo, ono, pa pod ovim uslovima itd.

Evo ovako da javim, bio danas u poslovnici otkupio ugovor, platio na licu mesta i prebacio broj na pripejd. Na Twiteru i u korisničkom servisu me zavlačili i komplikovali, kao ne može, pa ovo, ono, pa pod ovim uslovima itd.
Koliko Vas je koštalo i koliko ste imali za otplatu ?

Ako bi hteli i ako je izvodljivo kakvu ponudu mogu da daju za telefon i paket? Da li je to u vidu 30,40,50 posto niže, ili na ratu tarife ide manje a rata telefona ostaje u punom iznosu. Kakve su tu kombinacije u opticaju?
Za pakete smo sazvakali ali se slabo piše za telefon+tarifa.
Ne mislim samo - 10.000 na kontu reciklaže, ima li nesto preko toga?

Kakva je situacija sa prelaskom u yettel iz mts-a?
Istice ugovor u avgustu, ali pocetkom jula bih najavio raskid zbog otkazanog roka
Do sada je bio zahtev za prelazak na yettel prepaid pa se posle par dana pojavljivalo 50%
Da li se nešto promenilo u medjuvremenu?
Preneo broj iz A1 na Yettel prepaid i pojavila se opcija 50% popusta na postpaid posle malo više od mesec dana

Gledam, svi duplirali kolicinu roming interneta u post pejd paketima samo Yettel nista.
Za iste pare kod MTS 16GB mesecno a kod Yettela 3GB.

Trazi na taj broj Go extra + ,
E od danas nema više Go extra + za 799 din. nego Yettel extra + za 999 din. Ne dam im ni dinar preko, kad me prebace na pripejd ostajem na njemu, uplatim koliko ja hoću i kad hoću, samo zato što se ponašaju kao na pijaci, u pitanju je princip a ne par stotina dinara. Strašno su me iznervirali sa tim njihovim otkaznim rokom, kao digitalizacija, sve čas posla, pa otkupio sam ugovor, platio, potpisao, zar nije logično da me odmah skinu sa postpejda i odmah ugase broj ili prebace na pripejd, ne nego će još mesec dana, da mi uzmu još koji dinar, e koliko je stalo njima toliko je stalo i meni.

E od danas nema više Go extra + za 799 din. nego Yettel extra + za 999 din. Ne dam im ni dinar preko, kad me prebace na pripejd ostajem na njemu, uplatim koliko ja hoću i kad hoću, samo zato što se ponašaju kao na pijaci, u pitanju je princip a ne par stotina dinara. Strašno su me iznervirali sa tim njihovim otkaznim rokom, kao digitalizacija, sve čas posla, pa otkupio sam ugovor, platio, potpisao, zar nije logično da me odmah skinu sa postpejda i odmah ugase broj ili prebace na pripejd, ne nego će još mesec dana, da mi uzmu još koji dinar, e koliko je stalo njima toliko je stalo i meni.
Na zalost svi su isti nema konkurencije

Strašno su me iznervirali sa tim njihovim otkaznim rokom, kao digitalizacija, sve čas posla, pa otkupio sam ugovor, platio, potpisao, zar nije logično da me odmah skinu sa postpejda i odmah ugase broj ili prebace na pripejd, ne nego će još mesec dana, da mi uzmu još koji dinar, e koliko je stalo njima toliko je stalo i meni.
Čekaj, forsiraju otkazni rok čak i kod otkupa ugovora?

Čekaj, forsiraju otkazni rok čak i kod otkupa ugovora?
Pa naravno, još jedan račun da ušićare. A namerno sam otkupio ugovor 30. juna da ne bi prelazio u sledeći mesec. Kad sam otkazivao kućni net prošle godine isti dan me skinuli i ostalo mi da samo platim račun za prethodni mesec.

Poslednja izmena:
Tako valjda i treba i mislim da ranije nije bilo otkaznog roka, te da je sad došlo do neke greške. Svakao, situacija je takva da sa njima apsolutno nikad nema smisla raskidati ugovor. Umesto toga, prebaciš broj na pripejd u neku drugu mrežu besplatno i pustiš ga da sam umre. Još bolje, prebaciš konkretno u A1, pa čak imaš i nekoliko Mega planova na poklon.

Tako valjda i treba i mislim da ranije nije bilo otkaznog roka, te da je sad došlo do neke greške. Svakao, situacija je takva da sa njima apsolutno nikad nema smisla raskidati ugovor. Umesto toga, prebaciš broj na pripejd u neku drugu mrežu besplatno i pustiš ga da sam umre. Još bolje, prebaciš konkretno u A1, pa čak imaš i nekoliko Mega planova na poklon.
Ne znam da li je greška, ali ja sam otkupio, platio 4 naredna meseca uključujući i ovaj mesec jul, znači platio sam penale zbog raskida ugovora, pa zašto onda da im još jednom platim ovaj mesec, znači duplo za jul, u tom je poenta otkaznog roka.

Pa to, baš je tako kako kažeš, zato i mislim da je greška. A ako nije, vredno je prigovora i daljih akcija. Mada opet, ostaje da je najvrednije preći na Mega plan, hahah.

Ne znam da li je greška, ali ja sam otkupio, platio 4 naredna meseca uključujući i ovaj mesec jul, znači platio sam penale zbog raskida ugovora, pa zašto onda da im još jednom platim ovaj mesec, znači duplo za jul, u tom je poenta otkaznog roka.
Samo da uzmu kesh, nazalost tebi ce izgld duplo naplatiti, a drugi clanovi ce zbog tebe znati ubuduce kad otplate prevremeno raskid da odma idu na prebacaj na prepaid u drugu mrezu, kako ne bi bilo otkaznog roka.

Drugar juce podneo zahtev za prelazak na a1 prepaid, malopre ga zvali, pregovarao je 12 min kaze u pozivu, krenula je sa 24x50% ponudom, pa 2-3-4 pa na kraju 6 i nije htela da da vise kaze ne moze vise od 6 meseci da da, i drugar je prihvatio.
Paket u pitanju je Yettel 100 6x1 din i 18x50%

Pa dobro nije losa ponuda 6 meseci 1rsd ostalo 50%.
Samo pitanje, cena sa sajta za Yettel 100 se gleda 4099rsd pa pola umanjenje ili 3099rsd pa pola od toga?

Nazad
Vrh Dno