Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

• Začetnik teme Začetnik teme Chupo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj UL je tanak, ako je 1-2 megabita u sekundi to zna da stuca. Dobro testiraj.

Ovo kupiš i rešiš sve probleme jednostavno povezivanje i nije nešto preskupo.

Prilozi

• Screenshot_20260524_124636_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20260524_124636_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    27 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_20260522_194701_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20260522_194701_com_brave_browser_ChromeTabbedActivity.webp
    32.4 KB · Pregleda: 64
  • Screenshot_20260522_190157_com_brave_browser_CustomTabActivity.webp
    Screenshot_20260522_190157_com_brave_browser_CustomTabActivity.webp
    32.2 KB · Pregleda: 63
  • Screenshot_20260522_185833_com_brave_browser_CustomTabActivity.webp
    Screenshot_20260522_185833_com_brave_browser_CustomTabActivity.webp
    29.6 KB · Pregleda: 63
Kod mene na imou kameri rade kodak kartice sa alija, one od evra što smo uzimali, 2 godine bez problema ikakvih.

Ja koristim kartice samsung evo i sandisc i nikad nisam imao problema, rade godinama.

Ja sam godinama koristio CeaMere karticu posle sam kupio Kodak pa posto su Kodak bile veceg kapaciteta zamenio sam CeaMere sa Kodakom i to tako godinama radi bez ikakvog problema.

Adata-crvena ili narandzasta, krepalo 10kom, jako brzo u Imou..Team Group rade, ali poneka hoce da krepa.Dahua sam stavio svega nekoliko, relativno skoro, pa ne mogu nista reci..
Kingston se pokazao najkorektniji..

Pitanje za ljude koji su u materiji. Da li je model kamere DS-2CD1347G3H-LIU ok izbor za nadzor oko kuce u tom nekom cenovnom rangu ili ima boljih opcija? Isao bih na hikvision jer koristim vec jedan njihov sistem, navikao sam se na app i zadovoljan sam kako sve radi do sada.

Pitanje za ljude koji su u materiji. Da li je model kamere DS-2CD1347G3H-LIU ok izbor za nadzor oko kuce u tom nekom cenovnom rangu ili ima boljih opcija? Isao bih na hikvision jer koristim vec jedan njihov sistem, navikao sam se na app i zadovoljan sam kako sve radi do sada.
Po meni jeste, ako ti karakreristike zadovoljavaju potrebe. U smislu na koju daljinu treba da "hvata" pa vidis da li je to dovoljno ostro za tebe i potrebe. Imas ih od 2.8mm i 4mm i to obrati paznju prema potrebi.

4k kamera koju imaju i koja je vec primetna razlika kosta skoro 400 eura. Tako da i to uzmi u obzir.

Najbolje bi bilo da si obrazlozio uslove u kojima treba da se montira pa da budes siguran u odgovor. Ali mislim da ce ti zavrsiti posao.

Pitanje od velikog laika za ovu temu:

Treba mi kamera kojom bih snimio ptice koje dolaze na terasu da jedu hranu. Dakle ne za video nadzor nego kao nazovimo hobi.
Nije nešto bitan kvalitet slike niti bi se nešto radilo sa tim materijalom, ali ne mora da bude ni neki ultra budget model.

Koliko sam uspeo da istražim, ako je kamera na bateriju trebala bi da bude neka sa motion senzorom koja snima samo kada se nešto kreće a ne 24/7 kako bi štedela bateriju?
I da bude wi-fi da bi preko bilo kog drugog uređaja mogla da se gleda real time slika? A kamera svakako snima i na karticu?

Serija 1 (posle ovog 2CD) i jeste za to. G3H je bolja od G3. Nekada nije postojala serija 1 već samo serija 2 i na gore a onda su je ubacili. Serija 2 je cenovno još iznad sad.

Ja i dalje nista nisam uradio. Verovatno cu da cekam neku xiaomi outdoor 4, pominjana ranije u ovoj temi. Mislio sam cw500, ali ne nadjoh dobre komentare i sacekacu da se pojavi ili da mi neko donese, ako naleti sa strane

Koju kameru uzeti do 10 000din? Ako je moguce da bude WI-FI i da preko njega snima podatke na nekom racunaru koji ce biti ukljucen 24/7. Da izbegnem SD karticu.
Ne znam koliko je to izvodljivo.

Nazad
Vrh Dno