Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imao sam 65", gledao filmove sa 3m udaljenosti, a igre sa 1,5 i posle malo više od pola godine uzeo 75".😁
Sad malo mirujem, jer nisam pri parama, ali sledeći TV neće biti manji od 85". Možda se tad za igre pomerim na 2m.😆
TV je "prevelik" prvih par dana, a onda vidiš da je mogao ipak da bude veći. Tako je bar meni (skoro) uvek bilo.🙂
Isto mislim, gledam sa nešto više od 3m, naručio 65’, zamijenio za 75’, a sad mi je žao što nisam diplatio za 85’. Ne TV ne može da bude preveliki, samo je pitanje možemo (želimo) li platiti veći.

Ja imam dnevnu sobu 31-32 m2, a garnitura i fotelja ispred TVa je daleko nekih 3m..Ok,75" nije mala dijagonala, ali gledajući u TV i ako razmišljam da li bi voleo ili želeo da umesto njega imam veći TV, moje lično mišljenje je da DA, ali sa 75" ne bi išao na 85,vec na 100.
U spavaćoj sobi mi je 50",za moj ukus sasvim dovoljan za spavaću da me uspava uz neki film.

Izgleda da je u Srbiji u sustini sve jedna radnja, samo logo na izlogu drugi. Narucio u Dijaspora shopu, ista prica kao u Gigatronu, zvali me da mi kazu ako moze koriscen. Aj bas cu eksperimenta radi da narucim u jos nekoliko radnji, da vidimo sta kazu.

Poručio sam proizvod preko Dijaspora Shopa, a samo dan kasnije pozvali su me iz Tehnomanije da potvrde porudžbinu. Ono što je najgore – razlika u ceni između ove dve prodavnice uopšte nije mala. Očigledno je da svi oni rade zajedno i vrte iste proizvode.

Ne rade zajedno vec je isti vlasnik tehnomanija, Win wina, dijaspore, itd.. Neka radi samo on line, neka ima fizičke radnje, neka ne placa pdv. Iz tih razloga se i razlikuju cene.

Pisao sam o tome. I ko je vlasnik u vecini distributerskih prica. Tu je i bila caka za reklamaciju.
Uglavnom, ne bi uzeo izlozen primerak nikako. Zbog cega ?

ovo je tema o televizorima marke Hisense. za prodavnice, iskustva sa njima, itd itd postoji posebna kategorija

i ovde se završava off-topic

Pisao sam o tome. I ko je vlasnik u vecini distributerskih prica. Tu je i bila caka za reklamaciju.
Uglavnom, ne bi uzeo izlozen primerak nikako. Zbog cega ?
Ko je lud da uzme izloženi primerak iz radnje koji radi 24/7..
Taj koji uzme takav TV ne zaslužuje reklamaciju uopšte.
Ali ipak, ako već nude izložene primerke,to se mora voditi kao korišćeno i polovno, i da se proda 35-40% manje od full cene,nekoj mušteriji koja će pristati da uzme taj tv..
Krajnja drskost i bezobrazluk je nuditi taj tv po redovnoj ceni. Kao sto je to urađeno kolegi iznad. @Nabukodonosor
A o prvom delu tvog posta, naravno da i ptice na grani znaju ko je vlasnik radnji.. Da ne idemo u Off više, dobili smo upozorenje.

Da se javim da sam uzeo u7q 65" na ananasu za 70000 i da je stigao danas, isao sam logikom da smo nekad gledali crt tv na 5m pa je bilo "okej", a cini mi se i da iznad 65" cene nesrazmerno skacu, pa reko bice okej i to naspam trenutnih 40" a za 5 godina kada ovaj crkne cu kupiti sta tada bude best buy...
Prvi utisak sa netflixa je odlican dok mi je hbo video klub sa eona malo mutnjikav... Hisense naspram ovog premium sonija od pre 14 god sto sam koristio poslednjih par godina bas bljesti, igrao sam se sa rezimima slike, lepse je sa vecim konstrastom ali mozda od toga i dolazi neprijatnost, videcemo narednih dana... Hvala svima na odgovorima na prethodno pitanje. Inace, u kutiji kad je stigao sam ga jedva ubacio u 500L da ga prebacim od posla do stana 😄

Da li možda neko zna kada će modeli U7S Pro, a prevashodno 75 inča model, krenuti da se prodaju kod nas? To je televizor koji je zbog mat panela i 3000nit-a osvetljenosti po stranim sajtovima proglašen kao apsolutni mid-range best-buy i dodatno je konkretno ovaj model proglašen za zvaničan TV svetskog prvenstva u fudbalu. U Hrvatskoj i Mađarskoj se prodaje već par meseci, a kod nas ga nema niti znaju kada će krenuti da se prodaje.
Javili su mi upravo iz Gorenje-Hisense-a da će ovaj TV biti pušten u prodaju sredinom avgusta. Ako nekome, kao i meni, treba TV za sobu gde je prozor naspram televizora ovo je zbog mat ekrana sa minimalnom refleksijom i visokom svetlinom (3000nit) najbolji izbor, dosta povoljniji od alternativa - Samsung S90H, S95H i S95F mat OLEDa.

Javili su mi upravo iz Gorenje-Hisense-a da će ovaj TV biti pušten u prodaju sredinom avgusta. Ako nekome, kao i meni, treba TV za sobu gde je prozor naspram televizora ovo je zbog mat ekrana sa minimalnom refleksijom i visokom svetlinom (3000nit) najbolji izbor, dosta povoljniji od alternativa - Samsung S90H, S95H i S95F mat OLEDa.
Ja imam istu situaciju ali sam juče poručio U8Q. Pitam se da li sam ipak trebao da sačekam malo 🙂

Možeš vratiti u roku od 14 dana ako si naručio on line.. Kad stigne is proveravaj sve i ako ne odgovara-vrati..
Ubrzo ce i polovina avgusta pa kupi ovaj mat.

Да не читам сада баш 40 страница теме, каква су искуства људи са овом марком?
Планирао сам да узмем овај модел.

Već duži niz godina kupujem hisense i to je skroz dobro. Ova A serija,sa druge strane, ima baš skromnu sliku.

Хвала.
Довољно ми је ово било да одустанем. 😂

Ova A serija,sa druge strane, ima baš skromnu sliku.
nije A serija, nego A6 koji je osnovni 4K. A7 je ozbiljnija priča. a ako već mora velika dijagonala (veće od 65"), onda se razmatraju isključivo U

85A6Q ima lošiji panel VA tipa

Poslednja izmena:
Da li se pretpostavlja neka početna cena kod nas za 65'' recimo?

Da li se pretpostavlja neka početna cena kod nas za 65'' recimo?
Ja sam pitao za preporučenu cenu za 75 inča i nisu znali da mi kažu. U BiH je 75 inča oko 1050eur, u Hrvatskoj sad ima akcija neka pa je i tamo 1050-1150eur plus dolazi airfryer uz njega. Dakle slična je cena kao što je kod nas njegov prethodnik U7Q Pro.

A što se tiče recenzija, jako puno ih ima za U7SG model koji je za severnoameričko tržište sve isto samo GoogleTV umesto Vidaa. Sada polako pojavljuju sve više i za U7S Pro.

Nazad
Vrh Dno