Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)
Dana 01.07.2026. istice mi postpaid ugovor na MTS zainteresovan za priduzetak ili prelazak kod A1, yettel. Uslov za paket: bez uredjaja, neograniceni pozivi i poruke ka svima u Srbiji i do 10Gb domaceg interneta i da bude cena niza tokom sva 24 meseca i da bude niza od 1300din mesecno.
Pozdrav,
Ističe mi ugovor sa MTSom uskoro. Treba mi ponuda za novu ugovornu obavezu, bez telefona, 24 meseca. Trenutno sam na tarifi Zmaj pa bi mi odgovaralo nešto slično. Ili A1 ili ostanak u MTSu uz popust.
Hvala.
Pozdrav, u julu mesecu mi ističe ugovor na Yettel postpaidu. Želim da drugi broj koji imam na pripejdu prebacim na postpejd na paket Yettel 100 jer bi mi on postao glavni broj. Želeo bih određeni broj meseci za dinar (od 6 do 12) a ostatak ugovora 50 % jer faktički menjam glavni broj. Isključivo želim Yettel ponudu, hvala.
Istekao mi je ugovor u A1, dugogodišnji sam korisnik. Molim za ponude za produženje ugovora ili prelazak u drugu mrežu, popust na tarife i/ili telefon uz tarifu. Takođe 12.07. mi ističe optika kod Yettel ako ima nešto i za to. Hvala
Pozdrav,
Ističe mi ugovor za paket DIGITALNI EON LIGHT sa SBB-om uskoro , a njihov sam decenijski korisnik. Tražim najbolju i najpovoljniju ponudu uz novčani popust za novi ugovorni paket ( optički internet + TVna 24 meseca ). Imam trenutno i postpejd paket u Yettelu pa dolazi u obzir i varijanta tipa Yettel Sve M ili L ( bez ponuda novog telefona ) . Odgovaraju mi najviše mreža Yettel i A1 . Ponude agenata mi pošaljite kao privatnu poruku. Hvala unapred !!!
U avgustu mi istice ugovor kod supernove. Hteo bih da probam A1 kucni net i TV. Ako je moguca proba, da se uzme ruter i tv box na revers bilo bi odlicno. Cisto da znam da li raskidam ugovor sa supernovom.
Kako ugovor sa MTS-om ističe uskoro molim ponude za ostanak kod MTS-a ili prelazak kod drugog operatera (poželjno neograničeni minuti). Može i varijanta sa telefonom.
Pozdrav, ako moze ponuda za 5icu-s, obnova ugovora, vec imam ugovor u MTS, koji istice 13.07 ili ponuda za prelazak u A1 na neku neo tarifu.Novi Sad. Hvala.