Hardware Quark
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.04.2012
- Poena
- 195
Iz raja izasla...@Hardware Quark
Rešenje problema je isto u svakoj epizodi: batine.
Iz raja izasla...@Hardware Quark
Rešenje problema je isto u svakoj epizodi: batine.
Imao nekog nastavnika, osine te lenjirom po prstima kad si bezobrazan, al to je da places koliko boli .. kad nisu prsti izlozeni nastrada uvo ili nesto slicnoSrbija mog detinjstva...
Druže čovek nijee gledao seriju ne traži pojasnjenja. Treba ovo prepakovati u spoiler. Jeste proslo 20 god ali ipak treba neke stvari drzati u spoilerima.@nikornla veoma je jednostavno. Ko god trazi neku veliku logiku i smisao po principu "da ti objasnim ja kako se zavrsio lost" sustinski prica neki svoj Head-canon.
Ostrvo je neko Meta mesto koje je zivot-srmt bitno u smislu da je kao tranzicioni portal. Postoji, realno je i pitaj boga zasto je tu, ni to nisu objasnili
Pad aviona i sve sto se desilo, su na kraju objasnili kao manje vise "izbor za New Guardian-a" ostrva.
Sve ostalo - DARPA, hijeroglifi, egipatske stvari, loom, nozevi bodezi, hatch, Walt, portali, put kroz vreme, sve je to bio jedan veliki Bul. Niti jedina ta stvar nije objasnjena, uopste.
Crkva je Purgatory gde se oni svi sretnu
Debeli je novi guardian ostrva, koje ima "izvor" i "cep" (Jacob i Crni). Debeli postaje novi Jacob. On sada cuva ostrvo da ne izadje crni dim iz izvora.
Dakle sve sto se desilo je da bi Hugo zamenio Jacob-a. Ostrvo je to htelo. Oces dodatna objasnjenja za sve - F you.
Poslije uvodne pjesme dam joj uvjek šansu. The Pixies - Que Sera, Sera.Navodno iz S05E01... 😀
Dve i po epizode. Zaista samo dve i po sam uspeo da odgledam i digao sam ruke. 😉Nikada nisam razumeo fenomen Lost serije kao i zašto se toliko priča o njoj. Krenuo da je gledam pre koju godinu i bukvalno prodavanje magle, tako da sam je batalio nakon treće sezone. Najjače mi bilo ( a i nerviralo me) što u prvoj epizodi prikažu neku scenu, zatim moraš da odgledaš 20 i kusur epizoda da bi u zadnjoj epizodi dobio odgovore. Evo hoću kako neću. Precenjena serija.
+1From me razocarao kraj,extra serija Ali ova sezona je nula

Slicna situacija. Meni je mozda doslo malo brze is pozadine u glavu.Nikada nisam razumeo fenomen Lost serije kao i zašto se toliko priča o njoj. Krenuo da je gledam pre koju godinu i bukvalno prodavanje magle, tako da sam je batalio nakon treće sezone. Najjače mi bilo ( a i nerviralo me) što u prvoj epizodi prikažu neku scenu, zatim moraš da odgledaš 20 i kusur epizoda da bi u zadnjoj epizodi dobio odgovore. Evo hoću kako neću. Precenjena serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari