odlican je doca Zak 🙂Nije mi naleteo ovaj kanal do sad. Meni je interesantno jer samo gledam čisto trčanje, ovaj lik prezentuje generalno. Gledam treći video već.

Gde si ih uzeo i za koliko?Pogledajte prilog 545016
Adizero Evo SL Woven
Patika je odlična, i više nego odlična za ove pare. Prošla je fartlek, 400m hiit, 800m hiit, i danas 14km z2. Besprekorno je udobna, puno mesta za prste, jako lepo se gazi u njoj. Moj ITBS ne postoji, malo je drugačija geometrija od Hoki izgleda, ali ne osećam da plaćam cenu na nekom drugom delu tela. Stabilna patika, što meni omiljene Hoke Mach Xx baš i nisu.
Ostaje otvoreno koliko će da traje, ali za prikazano do sad, jedna teška preporuka, nakon veoma raznovrsnih 42km.
Utisak će biti kompletiran povratkom na Hokice, a u ovima ću veoma rado da trčim.
Ja isto gledam taj sajt svaki dan uz kafu 😂Otkrio sam sledeći sajt. Na njemu sam ih našao i naručio sebi i supruzi.
Baci neku sliku ako te mrziNaleteh na neke Crivit majice za trčanje u Lidlu za 500 dindži. Plave I crvene. Nisam mogao da odolim, ako ništa dobre su za teretanu. Istrčao Adu juče po ovoj vrućini I apsolutno ništa im ne fali. Imam nekoliko Nike majica, jesu bolje ali stvarno zanemarljivo za razliku u ceni. Udobne, suše se brzo, ne lepe se za grudi (to ne podnosim) a čak su i lepe boje.
eno ga mach x3 na sajtu za 14.5k, šteta sto nisam stonoga 🙂Utisak će biti kompletiran povratkom na Hokice, a u ovima ću veoma rado da trčim.
Moje su na oko 700km deluju mi mrtve skoroeno ga mach x3 na sajtu za 14.5k, šteta sto nisam stonoga 🙂
Setio sam se da sam slao sliku već nekome, pre nego što sam ih oprao. Crvena vuče ka narandžastoj a plava vuče ka ljubičastoj. Ništa im ne fali, ali stvarno.Baci neku sliku ako te mrzi
Treba mi neka siledžijka, a ne daje mi nesto mnogo para jer cu to nositi mozda 2 meseca dok je ovaj pakao od vrućine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari