vladimirperic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.04.2017
- Poena
- 115
Za 155 kupiš još jedne, podnostojeće, zvučnike i staviš svoje na njih.
I preteški su i previše duboki i imaju zadnji port. Zaboravi tu ideju. Ako im odsečeš bas ili ako ih ne slušaš glasno možda bi mogli da budu na tv polici ili šta već imaš, kao privremeno rešenje. Ako nemaš veto na stalke od strane supruge ne vidim zašto si protiv toga 🙂. Svakako zauzimaju isti prostor kao podni zvučnici.A nosači za zid, zašto ne bi mogli ako su zvučnici 8.5 kg?
Nisam još proveravao veto, ja ću najpre da kupim, pa posle ću da vidim šta će bude 😂.I preteški su i previše duboki i imaju zadnji port. Zaboravi tu ideju. Ako im odsečeš bas ili ako ih ne slušaš glasno možda bi mogli da budu na tv polici ili šta već imaš, kao privremeno rešenje. Ako nemaš veto na stalke od strane supruge ne vidim zašto si protiv toga 🙂. Svakako zauzimaju isti prostor kao podni zvučnici.
....ako zauzimaju sa stalcima isto kao podnostojeći nekako mi podnostojeći onda verovatno imaju bolji zvuk za iste pare?
U istoj cenovnoj kategoriji podnostojeći nikada ne mogu da budu bolji nego bukšelf na stalcima.Nego prosto razmišljam ako zauzimaju sa stalcima isto kao podnostojeći nekako mi podnostojeći onda verovatno imaju bolji zvuk za iste pare?
Pa to uopšte nije za poređenje. Možemo da poredimo regalce i podne zvučnike iz iste serije, tu su podni uglavnom duplo skuplji ali izađu jeftinije od kombinacije regalaca, stalaka i sabvufera. Pošto pitač prelazi sa Edifier 1280 možda bi mu regalci sa jačim basom bili dovoljni.U istoj cenovnoj kategoriji podnostojeći nikada ne mogu da budu bolji nego bukšelf na stalcima.
Da li je to uopšte uporedivo, mislim na zvuk, to su ipak aktivni zvučnici?A ako nemaš pojačalo, tj tek treba da kupiš, da sam ja tobom, ne bih gledo ni kef ni misiju, nego bih kupio borea br03 connect.
Imaš u prodavnici, na popustu, i ne treba ti ni pojačalo, ni dak, kabeli treba, ostalo sve ima.
I sutra ja kad kupim zvučnike a ono kanta ko će bude kriv 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari