Ko im je potencijalni protivnik?
Zadnji igrac odbrane bio. Senegalac ga prosao i imao je otvoren put ka golu u trenutku kad je ovaj poceo da ga vuce.što je onome iz Iraka preinačeno u 🟥? krenuo da skida gaće protivničkom igraču?
Cudo da je taj Oscar Bob upste igrao u man city. Najzad se city otarasio od njegaDa li je moguće da fudbaler na ovom nivou nema desnu nogu. Mislim na ovog Boba šutni desnom iz prve. Namešta se kao moj mali od 12 god na primarnu nogu pa posle trener pizdi na njega.
Pet ćevapa? Pa nisi 'tica što bi rekoa MuteMmmm, pet "upola" s' lukom...
Da Austrija i Alzir ne odigraju nereseno (nerealno)
Da Dr.Kongo ne pobedi Uzbekistan (nerealno)
Da Gana pobedi Hrvatsku (nerealno)
Gledao jutros tekmu. Prsti desne noge (a možda i sam palac) mu bili u ofsajdu. Posle toga još dve dobre šanse za Persijance (uključujući i prečku).Iranu ponisten regularan gol u nadoknadi vremena, zbog ofsajde. Prosuditw sami da li je ovo ofsajd
Pogledajte prilog 544440
Ofsajd je, kada golman ovako izađe, mesto golmana zauzima poslednji igrač odbrane, tako da je ispred igrača koji napada gol potrebno da bude jedan igrač i golman, sa time da igrač koji je sada na poziciji golmana, naravno, ne sem da igra kao golman.Iranu ponisten regularan gol u nadoknadi vremena, zbog ofsajde. Prosuditw sami da li je ovo ofsajd
Pogledajte prilog 544440
Ofsajd je, kada golman ovako izađe, mesto golmana zauzima poslednji igrač odbrane, tako da je ispred igrača koji napada gol potrebno da bude jedan igrač i golman, sa time da igrač koji je sada na poziciji golmana, naravno, ne sem da igra kao golman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari