Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Искрено, тешко ћу ја ово да плаћам и да преведу 100%. Не верујем колико слабо они убацују филмове. Од када је кренула ова прича са локализацијом рекох ајде да их ставим мало на Џаствачу да испратим шта убацују од филмова. Прејадно за сервис такве репутације. Нетфликс и ХБО Макс сваки други дан убацују по неки филм, чак је и Скајшоутајм вишеструко бољи. Не знам, не свиђа се мени ово. 🤷‍♂️

Pa vidi, nekome je važniji kvalitet od kvantiteta. Džaba što Netflix svaki drugi dan ubacuje sve i svašta, kad je većina tog sadržaja krš. SkyShowtime ne bih ni komentarisao, to mi je ubedljivo najlošija platforma.

Ako cemo tako,onda je Dizni najgori ali ubedljivo. Tesko je pobediti Netflix ali uspevaju.😁

Opet od svih servisa najmanje sam gledao HBO Max koji jedini nisam placao(jesam kroz pretplatu opetatera ali hajde) jer naslovi koje imaju, a dobri su, su isti oni koje sam pogledao u zadnjih 20 godina i klasici su maltene.
Znam da je individualno, ali eto kad svi kude neki servis da i ja zapljunem HBO Max(off topic: jedva cekam @momsab da ga preimenuje sedmi put kad za to dodje vreme 🤣)

Opet od svih servisa najmanje sam gledao HBO Max koji jedini nisam placao(jesam kroz pretplatu opetatera ali hajde) jer naslovi koje imaju, a dobri su, su isti oni koje sam pogledao u zadnjih 20 godina i klasici su maltene.
Znam da je individualno, ali eto kad svi kude neki servis da i ja zapljunem HBO Max(off topic: jedva cekam @momsab da ga preimenuje sedmi put kad za to dodje vreme 🤣)
Ово јесте тачно. Али опет и то ми је боље него Дизни продукција. Ајде Фокс ок, и због Нат Гео и Фокса сам и размишљао о сервису. Иначе Марвел, Дизни, Хулу..

Али џабе брале кад они од Фокса ништа не убацују недељама. Док нпр. ХБО и Нетфликс убаце за недељу дана пар филмова њихове продукције, Дизни плус убаци нула. Евентуално кад је баш неки нов филм који је завршио биоскопску пројекцију па је ред на стриминг сервис.

Капирам да је локализован био би за децу користан, рецимо као Скајшоутајм са Николодеон насловима.

Nazad
Vrh Dno