realno, nije dodatni nego je umesto box-adodatni smart TV slot (ovo ni ne piše u sadržaju paketa, prosto postoje dva slota umesto jednog)
da je zamenjen za EON box ne bi imao 2 smart slotaOd uređaja, inače, ima samo jedan D3
Istu ponudu sam dobio, tražio da ostanu slotovi i da dobijem Mesh, sve super i bez problema.Majka juče predala zahtev za raskid na svojoj adresi, danas je zovu nude 9 meseci po dinar, može dodatno sve 3/5 slotovi, mesh itd., internet joj dali 300/150.
SvimaJel povecanje cene ide bez obzira da li je ugovor potisan pre ili posle 31 marta ?
Au čoveče to mi uopšte nije palo na pamet, kod mene je kabl kod nje optika u pravu si, hvala ti sad ću manje da se nerviram jer sam mislio da sam zakinut 😁Nece biti, to je razlika kablovski internet VS optika 🙂
Jel povecanje cene ide bez obzira da li je ugovor potisan pre ili posle 31 marta ?
Razlika je samo u opštim uslovima poslovanja. Ko je potpisao pre pripajanja, trenutno mu važe stara SBB-ova, a od 1. jula će nova Yettelova. Ko je potpisao posle, sve vreme mu važe Yettelova. Mada je to više formalnost nego išta drugo, ne verujem da su i dosad pravili razliku između korisnika po tome, samo su odlagali zvaničnu primenu za stare korisnike jer bi i to inače mogao biti razlog za prevremeni raskid bez penala. Ovako to zajedno rešavaju sa poskupljenjem, koje važi za sve, pa ubijaju dve muve jednim udarcem, što bi se reklo.
To je za upload, a za mesece po dinar kao da nema pravila. Meni su na optici (i sa mnogo drugih mogućnosti) nudili samo 8 meseci, a eto, nekima su 9 ili 10. To i liči na Yettelove ponude za zadržavanje mobilnih brojeva, gde kao da bacaju kocku pre poziva, pa tako odlučuju da li će ti ponuditi 0, 3, 6, 9, 12 meseci po dinar. Ali svakako nije vredno nerviranja. 😃Au čoveče to mi uopšte nije palo na pamet, kod mene je kabl kod nje optika u pravu si, hvala ti sad ću manje da se nerviram jer sam mislio da sam zakinut 😁
Pod Yettel paketi sam mislio NET TV paketi.@Wanderlust gde na yettel sajtu piše da yettel paketi dobijaju EON? Odakle ova informacija uopšte?

Da da, diskusija je o SBB a Yettel je vlasnik SBB. 🙂Pa to sto gledas nije Yettel nego Sbb. Zbunio te logo ali sada i na Sbb-u pise i Yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari