Ja znam nekoga ko je dobio, možda sam pisao, ali to uopšte nije bila ponuda za zadržavanje, niti je taj korisnik to eksplicitno tražio, a svakako je reč o nekome ko se vrlo slabo razume u problematiku i ima minimalne potrebe. Naime, to su mu automatski ponudili kao pogodnost kada su ga zvali za prelazak na aktuelnu ponudu, šest meseci pred istek ugovorne obaveze, konkretno krajem marta. Tom prilikom je, rekao bih prilično nepromišljeno, pristao na prelazak sa EON Light Duo na NET TV Basic, uz tačno tri pogodnosti: stara cena 6 meseci, Cinestar Premiere 24 meseca, dodatni smart TV slot (ovo ni ne piše u sadržaju paketa, prosto postoje dva slota umesto jednog).
Međutim, treba imati u vidu da mu je sve ostalo redovno, poput samo tri mobilna slota, koji se jedva koriste. Od uređaja, inače, ima samo jedan D3, a mnogi koriste makar dva TV-a bez naknade, pa im je ta ponuda možda način da izbegnu deljenje dodatne opreme. Drugim rečima, iako ponuda sa dodatnim smart TV slotom postoji u ovom ili onom obliku, ima smisla da se ne može kombinovati sa drugim pogodnostima, konkretno dodatnim boxom i/ili više mobilnih slotova. Ali ako je to jedino što vam treba, i te kako možete tražiti. U krajnjem slučaju, njima je valjda isplativije da daju taj slot umesto dodatnog boxa, tako da to čak i ne vidim kao izlazak u susret nego kao čistu njihovu dobit.