Можеш да направиш своју листу канала и у њу ставиш канале које хоћеш.Je l mogu nekako da uklonim kanale sa liste da mi se ne prikazuju za koje nisam pretplacen na xplore tv aplikaciji
Можеш да направиш своју листу канала и у њу ставиш канале које хоћеш.Je l mogu nekako da uklonim kanale sa liste da mi se ne prikazuju za koje nisam pretplacen na xplore tv aplikaciji
1.1 Tehničke karakteristike i povezivanje STB-a
...
Da biste obezbedili internet konekciju, STB je potrebno povezati na internet putem WAN kabla.
Ako fizičko povezivanje nije moguće, možete se povezati na internet i putem WiFi mreže (opisano u delu 1.5. Povezivanje na internet).
1.5 Povezivanje na internet
U narednom koraku, STB će proveriti internet konekciju i vezu sa serverima.
Ukoliko ste STB povezali putem WAN kabla na internet mrežu, potrebno je samo da odaberete opciju Nastavi i pređete na sledeći korak podešavanja.
Ako STB nije povezan putem WAN kabla, na ekranu STB-a će se pojaviti lista dostupnih WiFi mreža. Potrebno je da izaberete mrežu na koju želite da se povežete.
Izaberite WiFi mrežu na koju želite da se povežete I potvrdite izbor pritiskom na taster OK.
Moze 🙂Upravo sam kontaktirao agenta u vezi ovoga i kaže mi da Smart Box nema u sebi ugradjen WiFi i da je konekcija samo preko WAN/Ethernet kabla.
Da li je ovo istina? Do sada, sve što sam čitao o ovome, svako kože da je moguće (tj. da box ima WiFi ugradjen u sebi) i da je kabel potreban samo zbog stabilnosti jer WiFi ume da laguje ako prolazi kroz više zidova.
Kada odem na Google da vidim za više informacija o ovome, našao sam priručnik/upustva za korišćenje tog Smart Box-a koji kaže sledeće:
A u delu 1.5, piše sledeće:
Ako ima neko u ovoj temi ko je uzimao 5G KućniNet Duo paket, ili jednostavno ima taj Smart Box, da li bi mi mogli učiniti uslugu i proveriti ako vaš Smart Box može da se konektuje preko WiFi-a?
Hvala na odgovoru! To mi je dobro čuti.Moze 🙂
Preko agenta ali jedva na natezanje. Uzeo sebi na kucnu adresu u bg-u sa tv paketom (jedanbox, onaj 300 paket) odneo u selo na 4g i matorcima zamenio supernovu.Hvala na odgovoru! To mi je dobro čuti.
Koji paket imaš, i kroz koga si ga nabavio (tj. da li preko agenta, kroz poslovnicu, kroz njihovu zvaničnu web adresu, itd.)?
Ja ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na Yettel kvalitet slike. I na aplikaciji na 4K TV i preko stb na starom. Čak imam utisak da stb radi brže od Yettelovog.Katastrofa kvalitet slike koja se dobije. Negledljivo.
Da, isti ovakav je i moj, slična udaljenost, nisam primetio nikakav pad kvaliteta slike u odnosu na sbb koaks, naprotiv.Ja ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na Yettel kvalitet slike. I na aplikaciji na 4K TV i preko stb na starom. Čak imam utisak da stb radi brže od Yettelovog
Moze, box mi je nekih 5 metara od modema povezan wifi. Sve 5.Pogledajte prilog 544262
Zar a1 ima i stb uređaje ili misliš od nekog drugog provajdera.Ja ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na Yettel kvalitet slike. I na aplikaciji na 4K TV i preko stb na starom. Čak imam utisak da stb radi brže od Yettelovog.
Mislim na Android box od A1.Zar a1 ima i stb uređaje ili misliš od nekog drugog provajdera.
Ima li nekog resenja za ovo ili je nemoguce, fabricki zakljucano, bas malo iritira?Jel neko uspeo da aktivira developer options na a1 box?Ukino bi animacije da ga ubrzam.Ako neko zna kako molio bih za pojašnjenje.Šta god da sam stiskao 10 i više puta u about uređaja nije dalo rezultata.Pozdravčina
Ima li nekog resenja za ovo ili je nemoguce, fabricki zakljucano, bas malo iritira?
Naravno da ovo ne radi zato i pitam...Step-by-Step Instructions
- Open Settings: Press the Home button on your ZTE remote and select the gear icon at the top right to open the Settings menu.
- Go to About: Scroll down and select Device Preferences, then choose About.
- Find Build: Scroll down to the bottom and locate the Android TV OS Build (or Build number). [1, 2]
- Click to Unlock: Use the OK button on your remote to click on the build number exactly 7 times in a row. You will see a quick message pop up on screen saying, "You are now a developer!" [1]
- Access the Menu: Press the Back button on your remote once. Under the Device Preferences menu, you will now see a new option called Developer options.
Meni se jednom desilo da mi traži login, pa sam samo restartovao box.jel se nekom desava da tokom noci kada se box sam ugasi, ujutru trazi opet prijavu?
Ne videh upodesavanjima mogucnost da ugasim to, jedino mozda da ugasim rest time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari