Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ipak nije sasvim dobar moj račun gore. Sad sam seo i proverio, računao po 30 dana od xx.xx.xxxx 23:59 i definitivno kad je automatska obnova se dobija još jedan dan i kod mene za Uzbudljivu kombinaciju, a kad se ručno aktivira, dobija se onoliko koliko piše.

A kredit od aktivacije kartice ispada da traje 92 dana, ali ne mogu više da vidim dokle sada važi.

Hvala na pažnji, doviđenja.

^^

Baš negde oko 20-i-nekog maja su oni promenili to računanje vremena. Do tada su paketi važili okruglo, u sekundu, 30 (ili 7) dana... A od tog nekog dana u maju, paketi važe do kraja (do ponoći) zadnjeg dana, s tim što se kao prvi dan računa sutrašnji dan nakon uplate.

Kada bi postojao paket od 1 dana, on bi sada trajao 2 dana... Tj. preostalo vreme nakon uplate prvog dana + sutrašnji čitav dan (24h).

Moj prethodni paket je istekao 20. juna. Prvi dan aktuelnog paketa je bio 21. jun... a zadnji će biti 21. jul (do ponoći) - to je ukupno 31 dan, a ne 30, je l' tako.

... Ili pogledaj ovde primer za paket od 7 dana - https://forum.benchmark.rs/threads/globaltel-virtuelni-mobilni-operator.383533/page-400#post-7732121

---

Ovo mu dođe i logično, sada kada paketi traju do ponoći... Jer bi bilo glupo da ti (zamišljeni) paket od jednog dan, koji si ti uplatio 5 minuta pre ponoći, oni isključe u ponoć.
Hvala na pažnji, doviđenja.
Bezveze zapunjujemo mozgove na ovu vrućinu. Ja imam 4 kartice, kojima su se bili raštelovali datumi trajanja paketa, pa sam zato to uočio... Inače, šta je bitno da li traje 30 ili 31 dan. Svejedno je.

Kada se aktivira, eto npr. ovakav dodatak za Grčku, onda se samo ta 2 GB interneta nadodaju u "Global Travel", a sve ostalo ostaje nepromenjeno? Datum važenje aktuelnog Freepaid/Uzbudljivog paketa i GB/min. u nacionalnom saobraćaju ostaju sve isto, je l' tako?
Tako je, 1 GB se automatski aktivira i traje u zavisnosti od trajanja Freepaid paketa. Roming Grčka paket, sam aktiviraš i traje 7 dana (2GB za 350 dinara)

Prilozi

• Screenshot_20260626_095918.webp
    Screenshot_20260626_095918.webp
    24.7 KB · Pregleda: 27
Nazad
Vrh Dno