Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Koje dobro staklo uzeti (pozeljno da radi otisak a i ne mora) a da salju za SRB, imao sam neko na kom nije radio otisak ali je lezalo savrseno, nazalost ispao fon i puklo (srecom bilo debelo i spasilo fon) je pa sam brze bolje kupio neko ovde kod nas koje se odlepljuje kao blesavo (iako je pisalo full glue)?
Ultra je u pitanju.

367418.webppa kaže silicon carbon baterije budućnost🙂) e kakva prevara, ni godinu dana telefonu nema...

Pogledajte prilog 541839pa kaže silicon carbon baterije budućnost🙂) e kakva prevara, ni godinu dana telefonu nema...
Значи три и по сата може да добаци 🤔
Изгледа да ме је спасило то што их у старту није било у ЦГ у легалним токовима...
Био ми је фаворит испред 25U али...

Koje dobro staklo uzeti (pozeljno da radi otisak a i ne mora) a da salju za SRB, imao sam neko na kom nije radio otisak ali je lezalo savrseno, nazalost ispao fon i puklo (srecom bilo debelo i spasilo fon) je pa sam brze bolje kupio neko ovde kod nas koje se odlepljuje kao blesavo (iako je pisalo full glue)?
Ultra je u pitanju.

SmartDevil je meni odlično na Vivu, nisam bolje staklo koristio do sada

@Djooreza Da li je ovo izuzetak ili je svakog dana ista situacija? Taman sam mislio da se okrenem trazenju X15 jer mi je Honor M7P prevelik tacnije presirok za drzanje u ruci.

Šanse nema da kod mene može 5 sati.Mada,2 kartice,uparen sat i 4 gmail naloga koji se osvježavaju neki na 15 min,neki na dnevnom nivou...Takodje,nema neke veze da li igraš neke igrice/emulatore ili koristiš normalno telefon.Jedino što izvači situaciju je što je punjenje brzo i što ga ja ne koristim preko tih 5h dnevno..

Da, na to sam mislio i ako ima još nešto u dozvolama za app tipa auto start i sl. Kod mene ig ne divlja, a fb nemam.

Ja moj prodao zbog baterije, jednostavno postalo neizdrživo da ga punim 2x dnevno da preguram dan. Džaba što je kamera bolesna i uvek mi bude merak da je palim i slikam random stvari, kad čim to radim napolju na mobilnim podacima mogu da gledam kako baterija lagano opada iz minuta u minut...

Ja moj prodao zbog baterije, jednostavno postalo neizdrživo da ga punim 2x dnevno da preguram dan. Džaba što je kamera bolesna i uvek mi bude merak da je palim i slikam random stvari, kad čim to radim napolju na mobilnim podacima mogu da gledam kako baterija lagano opada iz minuta u minut...
A dobro bar se brzo puni

Slazem se, ali drndanje je svako malo da ga punim, odem negde preko, treba da vucaram power bank ili punjac da izguram par sati fotkanja i navigacije, ***** to

pih, prodao si i 17u i 15u a i dalje nismo dobili head to head poredjenje da vidimo kako 15u sabija 😒

Kod mene baterija ista kao prvi dan. Kamera ispeglana u odnosu na početak.

Meni sama baterija nije problem nego FB i IG aplikacije.. koristio ih ili ne one troše skoro 60%.

pih, prodao si i 17u i 15u a i dalje nismo dobili head to head poredjenje da vidimo kako 15u sabija 😒
a ja se ne cudim cak, ove xiaomije a i ostale, treba ne kupovat prvih 6mj od izlaska. Dok ne popeglaju sve.
Al evo i moj kolega place za 70mm lecom sa 15u, kaze 17u genericka, ruzan bokhe, predaleko fokusira itd.

Ja sam moju Ultru prodao posle godinu dana. Jednostavno baterija je katastrofa. Izdrži do 16h i kraj. Ostalo još 2god garancije preko yettela i rekoh sebi daj da ga zavalim. Uzeo Realme GT 8 Pro, dva dana lagano. Nadam se da će Xiaomi da se dozove pameti.

Nazad
Vrh Dno