Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ipak Ronaldo pocinje utakmicu. Bez njega bih rekao 5-0 za Portugal, poluvreme 2-0 ili 3-0. Ovako sa njim sve moze da bude, ali neka ostane ova prognoza koju sam napisao, siguran cam da CR7 u napadu moze vise nego Leao.

Ocekujem jos jedan gol od njega danas.

Ovo im je dobro ispalo, da ne sutira CR, a u jednom trenutku je i od mahnuo glavom, kao da je rekao da mu nije pozicija.

2-1

Ipak mozda ovo gleda VAR.

Po usporenom snimku ovo je faul, tesko da ce da se odrzi ovaj gol. I ipak ponisten, ostaje 2-0.

Ronaldo 3-0

Sad se napalio nadam se da će da sipa. Volim kad se njih trojica takmiče ko će više...

Najbolji svih vremena počeo da rešeta mreže. Lepo je to videti i u ovim godinama.

Lepe kombinacije iz slobodnjaka imaju Portugalci , vidi se da su uvežbani .
Upsssss , evo ga i 4

Dade ga i "mrtvi" Leao 🙂

Jel ima neka velika zvezda da nije dao gol još uvek na ovom SP? Čini mi se da su svi dali, Messi, Ronaldo, Mbappe, Kane, Salah, Halland... Ne znam da li sam zaboravio nekog. Niko nije podbacio.

BTW, ja kad sam napunio 41 nisam mogao ni u fifi/pesu da dam dva tri - gola na utakmici...

I Vinisijus Junior je dao, njega si zaboravio...

Jedini od velikih zvezda koji jos nije dao gol je Modric.

Ja tek sada vidim da Inaki Williams igra za Ganu za razliku od brata. I vidim da i Partey dobio radnu vizu 🙂

Ganci dosli da odigraju 0-0. Englezi bi da ga daju, ali ne znaju kako. Ali tako je kad je Gordon u pocetnoj postavi umesto Rashforda 🙄

Nazad
Vrh Dno