Šta je novo?

GTA 6 cena izaziva paniku: Osnovna igra 50% skuplja od sadašnjih naslova

Nađi kompaniju koja radi bilo šta za dobrobit svojih mušterija, nema. Radi se za pare.
Koja kuknjava ***, kupite ili nemojte, jednostavno.

Meni je ludost dati 500e ili koliko već za crtanje obrva, da bi izgledao kao orangutan ali ako to neko voli, njegova stvar

Da vidimo taj tok misli da covek radi jedno od top 10 najbesmilenijih stvari daje primer kako je neko ovca, navijanje i nerviranje zato sto 11 polupismenih ljudi koji imaju mesecnu platui koliko ima njegova porodica godisnju to nisi ovca a ovca sto kupis igiricu, nisi ovca ako ides ZOC a da ispratis na avion a ovca si ako ides da cekas red za novi Iphone itd itd

Ako će GTA VI biti primer drugima da povise cenu svojih igara, biće im i primer šta igra može da pruži. Uz AI, gledao sam neki intervju analitičara gaminga, tvrde da je ovo najskuplji GTA ikada uzimajući i buduće, jer će sledeći uz AI automatizacije dosadnog posla mnogo povoljnije i brže da se napravi.

Ne “radi” me GTA uopšte ali ne bih imao dilemu da platim da sutra izlazi KCD 3 ili neki “novi” Elden Ring.

Fazoni, poskupelo je pečenje za 50-100% u odnosu na prošlu godinu, e sad u inat neću da ga više jedem su mi odavno postali besmisleni. 😆

Jutros pričam sa koleginicom o gta 6. Kaže odradiće preorder. Rekoh, pa ti nemaš ni PS ni XBOX. Kaže, kupiće i konzolu.

Videcemo cenu, ali ne vidim razlog nezadovoljstvu, pa prvi je Nintendo povukao nogu sa cenom od 89 EUR za standard edicije igara. Imali smo dosta naslova sa vecim cenama, sa digitalnim bonusima i kojim danom ranije, da se opravda par desestina EUR vise. Ovde ocekujem standard ediciju 79 ili 89 EUR, sto je opet ok, kakvo se sve smece plasira od igara, a dodatno o ukusima ne vidim cemu tolika rasprava, svako ima pravo da uzme sta zeli za svoj novac.
Pa 007 igra sa 10h gameplay-a kostao 80e, pa ljudi nisu pljuvali po igri. Ovde imamo sigurno 100h dobre zabave, sto po meni i da kosta 100e standard, opravdava cenu, a verujem da ce biti mnogo vise.

Igra će se igrati godinama, tu nema spora. Ali i petica se igrala godinama.

Nazad
Vrh Dno