Neznam,kod mene šljakaju već nešto preko godinu dana bez ikakvih problema . U svakom slučaju može da uzme koje želi. Moje su 64 GB i snimaju samo pokret tako da lagano izguraju mesec dana.MOU kartice nisu dobre već sam rekao
Pa nisu bas u istom rangu te i ove za euro 🤣Ja koristim kartice samsung evo i sandisc i nikad nisam imao problema, rade godinama.
Po meni jeste, ako ti karakreristike zadovoljavaju potrebe. U smislu na koju daljinu treba da "hvata" pa vidis da li je to dovoljno ostro za tebe i potrebe. Imas ih od 2.8mm i 4mm i to obrati paznju prema potrebi.Pitanje za ljude koji su u materiji. Da li je model kamere DS-2CD1347G3H-LIU ok izbor za nadzor oko kuce u tom nekom cenovnom rangu ili ima boljih opcija? Isao bih na hikvision jer koristim vec jedan njihov sistem, navikao sam se na app i zadovoljan sam kako sve radi do sada.
Pitanje za ljude koji su u materiji. Da li je model kamere DS-2CD1347G3H-LIU ok izbor za nadzor oko kuce u tom nekom cenovnom rangu ili ima boljih opcija? Isao bih na hikvision jer koristim vec jedan njihov sistem, navikao sam se na app i zadovoljan sam kako sve radi do sada.
Pa izvodljivo je strimovanjem putem RTSP protokola ( potrazi na netu objasnjenja). To se uglavnom snima na NAS uredjaje, oni su predvidjeni za neprekidan rad. Mada mislim da nije dobro resenje jer ti treba hd disk za video nadzor, a treba i stalna internet veza, skuplja je varijanta.Koju kameru uzeti do 10 000din? Ako je moguce da bude WI-FI i da preko njega snima podatke na nekom racunaru koji ce biti ukljucen 24/7. Da izbegnem SD karticu.
Ne znam koliko je to izvodljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari