Šta je novo?

Aparati za kafu i kafa

Bolji je C5 ESP PRO, drugo Nemačka pa bi morao da radi deprevoz ili da cimam nekoga oko donošenja...
A i kasno sad, naručen R3 PRO - sa njim nema greške, samo što su cene na AE duplirane. 🙂

Danas sam pio Peru u BRC, kad sam već bio u kancu - baš me je prijatno iznenadila, pitka, voćkasta, puno telo.
Ja bih lično malo skratio, jer je gorka na kraju - ali sjajna kafa.

Ima li ko problem sa Delicia fabričkom korpicom, skoro svaki put ostane zaglavljena u aparatu kad skinem ručicu!

Nije mi se dešavalo, korpu jedva izvadim iz ručke, mada sam tada koristio samo onu za ćalde.

16189.webp
16190.webp
Stvarno su ga fino skockali, ali da na sve ovo nema stabilan pritisak je baš šteta, bio bi carski aparat.

Štos sa oslobađanjem viška pritiska na stimer zaista funkcioniše. Nažalost morao sam da ispljunem savršenu kafu. 😀

Odlično sarađuje sa onim starim naknadno ESPovanim Timemore C3.

Šta je trenutno Best buy za ulaz u espreso od jeftinih mlinova? Df54? Ili nešto drugo? Kakav je ovaj hibrew mlin? Shardor64?

Pozdrav svima, da se upisem ovde, posto citam godinama i jednom sam na private dobio jako korisne informacije od vudu_dva. Stigla mi je Gaggia Classic E24 i sledece srede stize Eureka Mignon manuale, nadam se dobrim rezultatima

Nazad
Vrh Dno