Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

palilulainfo -1.100 RSD kod radi ovaj volan ne radi

Pozdrav, ekipa. Evo, ako nekome znači PROMO KOD za TESLA pomoć na putu: VOLAN2026
Kupon „volan2026“ se ne može primeniti jer ne postoji.

Malopre sam uplatio preko aplikacije uz kod koji je postavio @Millan1, hvala na kodu,
jedino mi se ne sviđa što nema mogućnosti uplate preko qr koda ili tako nešto, već samo preko kartice uz unos podataka sa iste,
srećom imam intesa internet karticu pa sam nekako uspeo preko nje da platim.

edit: sad gledam ugovor, i fiskalni mi je stigao na 9.990,00 dinara, verovatno mi je povukao onaj prvi popust jer sam 5 puta pokušavao da platim preko kartice, mada ne znam kako bi se to dogodilo, nije bitno, 500 dinara je samo razlike.

palilulainfo -1.100 RSD kod radi ovaj volan ne radi

Kupon „volan2026“ se ne može primeniti jer ne postoji.
Imas ixi ili kod njih na instagramu. Imas forenzičar, koga više volis 🙂

Da li je za Atlas Internacionalni + paket dobra cena 10k din ili to moze jeftinije jos? Trebalo bi da obnovim za 2 auta...

Da li je za Atlas Internacionalni + paket dobra cena 10k din ili to moze jeftinije jos? Trebalo bi da obnovim za 2 auta...
Mene je agent zvao pre par dana i nudio isto to. Bio sam u vožnji pa ga nisam baš najbolje razumeo, ali kaže da je to cena sa popustom. Nešto u fazonu vi ste dugogodišnji korisnik, imate popust, plaćate 2000din manje u odnosu na cenu sa sajta. I da ta promocija ili ponuda kako već važi do 4. Jula a nakon toga ide puna cena. Uglavnom rekao sam da ću razmisliti dok vidim cenu na sajtu i ovde se informišem.

Nazad
Vrh Dno