Šta je novo?

GTA 6 cena izaziva paniku: Osnovna igra 50% skuplja od sadašnjih naslova

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
GTA-6-cena-Rockstar-games-igra.webp

GTA 6 cena izaziva paniku: Osnovna igra 50% skuplja od sadašnjih naslova​

Procurele slike otkrivaju da će GTA 6 cena osnovne verzije biti čak 50% viša od sadašnjih naslova, dok će premijum igra koštati duplo!

Kompletan članak: https://benchmark.rs/uncategorized/gta-6-cena-izaziva-paniku-osnovna-igra-i-50-skuplja-od-sadasnjih/

Znam par sajtova gde ce biti na 100% popustu.

Ja skupljam po 0 od 1990, taman sam i ja skupio za verziju koja mi treba 😀
Elem, mene licno ne zanima gta, nikad ni jednu nisam igrao, instaliram,probam 20 min i cao.

Pa ja skupljam od 2013 po 1.5 EUR mesecno i skupio sam da uzmem Collector's edition, mozete i vi. 😀
Ja skupljam mrvu po mrvu skoro ceo život, i nikada nisam skupio pogaču. A probao sam i sa dinarima i nisam skupio palač(t)u. Objasni mi kako si to postigao. 😀

Nikada u životu igrao GTA vidjet ćemo ovu šesticu kad bude neki solidan popust

Napumpali cenu razvoja, pa sad kao na osnovu toga traže veću cenu. Baš me zanima kog pisca scenarija su angažovali, pa su dobili nikad bolju priču.

Zasto je to problem? Nikada nisu studiji, izdavaci, platforme sta vec problem, mi smo problem sto kupujemo krs za masne novce i vicemo hocemo jos.
Kao sto Carlin rece: maybe public sucks...

Ipak treba imati para premium gume za automobil (citaj prevozno sredstvo od tacke a do tacke b).

🐑

Ima ko da dere. Samo je druga baba.

Pa ti vozi na warezz gumama ako mozes 😀

Da li iskreno verujete da će biti mufte GTA ?
Jeste li igrali V skoro (od prošle godine recimo) sa pokušajima da se čituje ?
Nije GTA igra koja se predje olako, ima da se cepa jedno 10 godina (online naravno)
Da se plati, nego šta

Poslednja izmena:
Modernu Denuvo zaštitu od crack-ovanja je prilično teško razbiti. Nije nemoguće, ali ne sumnjam da će Rockstar sve sto je moguće od zaštita uključiti kako bi sprečili ili makar odložili piratizaciju igre. Ne očekujem da bude probijena igra u prvoj godini, a možda ni nakon nekoliko godina, no vreme će pokazati.

Nema GTA denuvio, ima BattleEye, najgori od najgorih, nema više čitovanja...
Imalo je pokušaja da se BattleEye zaobidje, i to je trajalo po par minuta, i to je to, do ban hammer vejva 🌊
Eventualno da igraš sam u lobiju

Poslednja izmena:
Koliko sam video Valorant accounta sa po 3000$, CS2 sa po više 10k$, mislim da je ovo i dalje rookie numbers... niste ni svesni koliko ljudi daju para na neke igre... da ne pričam pay to win....

Tačno je, ljudi vole da daju novac na igre. Njihova stvar, svako troši kako želi. Pogledajte Empires & Puzzles naloge. Uloženo sigurno po više desetina hiljada zelembaća. Ko bude želeo odmah da igra, kupiće odmah. Ko hoće nižu cenu, sačekaće par godina, pa će da odigra tada.

Lud je svako ko da te pare na 'gricu odakle god da je. Veci je problem sto ima puno kompleksaša koji ce da stanu na stranu derikoža kako bi sebi i drugima dokazali njihov "elitni" status, ne shvataju i da ce uskoro mnoge igre pratiti taj cenovni trend. Uostalom, to sto ima neko pare za nesto, ne znaci da to treba i da plati. 100e je sitnica...alli ne za jbenu 'gricu.

to je individualna stvar, pojedini ne troše ni na šta drugo, a imaš ljude koji spucaju 50-100+€ svakog vikenda za izlazak

100e je sitnica...alli ne za jbenu 'gricu.
Zavisi ponajviše od igre.

100€ da me koštao Witcher III ili Zelda BOTW ili AstroBot, ne bih ni trepnuo i rekao bih da je iskustvo vredelo svakog centa i još i više od toga.

A s druge strane, ima igara od <50€ koje su mi bačene pare, da ne kudim i ne nabrajam sad…

Ne želim da dajem pare Rockstaru/Take-Two jer su gramziva đubrad.
Što se mene tiče, tu se priča završava.

I to ako zanemarimo apsolutno bezobraznu cenu koju će industrija da iskoristi za poskupljenja, to što je iz kompanije odavno otišao svako ko je vredeo a ostao je kokošinjac ženskih developera koje je tu dovela DEI politika i to što je svaka GTA igra gora od prethodne u kreativnom smislu...

Igra će 100% biti AAA slop i žalosno je što će se svejedno prodavati kao alva...

Nazad
Vrh Dno