Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Planiram da raskinem ugovor sa SBB zbog povecanja cene.
Potrebna ponuda za MTS optiku, Box 3 S paket. Novi Beograd.

Podnet zahtev za raskid u SBB poslovnici zbog povecanja cene usluga. U pitanju je TV Basic van mreze. U decembru 2025 potpisao anex na 24m, 12m 50% , a ostalih 12 m po ceni 2,499rsd. Produzetak saradnje moguc po pomenutim uslovima (bez povecanja cene i uz zadrzavanje benefita). Lokacija Majur (Sabac).

Tražim najbolju ponudu za ostanak u Yettelu ili ponudu za Box 3s u MTS. Beograd, Čukarička padina.

U poslovnicama i call centru MTS-a nude 8 meseci upola cene za produženje ugovora na 24 meseci (konkretno, BOX 4). Ako ima neko da se javi sa boljom ponudom, neka me slobodno kontaktira.

Tražim najbolju ponudu za obnovu ugovora kod Supernove, istice mi uskoro ugovor - Super PLAN 3 tv (sa HBO Max) + net + fiksni . Trenutno je 6300din, sto je previse.

Poslednja izmena:
Trazim najbolju ponudu za SBB/Yettel, trenutni ugovor vazi jos godinu +, moze ugovor na drugo lice ili vec postojece.

Novi Beograd, imao sam Orion optiku to je sad preuzeo MTS i cene su otisle u nebo tako da moram to menjati, samo mi treba internet (bez tv i telefona).

Pozdrav.
Da li ima neko od agenata SBB da ponudi nešto za ostanak kod njih?
Podnet zahtev za raskid usled povećanja cena.
Hvala.

Trazim ponudu za internet, tv. (Fiksni ne mora) Istekao paket u mtsu. U pitanju je box 4 zlatni. Svi provajderi su dostupni na lokaciji.

Tražim ponudu za A1 Internet+TV duo paket. Podnet zahtev za raskid ugovora u SBB-u. Dostupna Optika na adresi Čukarica Bg.

Trazim opciju za supernova optiku, istekao ugovor sa orionom.
Ili bilo koja druga optika

Tražim opciju za Duo ,optički internet i TV ,Treba mi App za dva televizora gde se moze gledati istovremeno

Istice ugovor sa Orionom

Za 20-ak dana istice mi ugovor sa SBB-om (Premium paket). Trazim najpovljniju ponudu za produzetak ugovora, ili prelazak kod drugog operatera (MTS, A1) pa sta bude povoljnije.
Hvala.

Dobar dan, treba mi produzetak ugovora za tv paket van mreze sbb, ugovor je ddavno istekao, zanima me paket tv basic van mreze, hvala unapred

Pre manje od 2 godine, kada sam startovao sa EON-om van mreže, rekli su mi da agenti prodaje ne rade taj sektor, odnosno da se preko njih ništa ne može ugovarati i da treba da idem u poslovnicu. E sad, ne znam da li neko iz službe za brigu o korisnicima "trza" na neku najavu raskida ili bilo kakve zahteve za benefite kod produženja ugovora, za te pakete van mreže. I meni treba ta informacija za oko 4 meseca.

Tražim ponudu za A1 Internet+TV duo plus paket.
Podnet zahtev za raskid ugovora u Yettel-u.
Sombor

Tražim kontakt A1 agenta za Staru Pazovu.
Raskinut ugovor sa MTSom, treba mi internet.

Nazad
Vrh Dno