Šta je novo?

VPN za upis klinca u srednju skolu :D

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
785
Znam da je naslov malo smesan ali ne znam kako drugacije da sastavim. Uglavnom, bicemo u Grckoj u vreme kada se podnosi pijava upisa online za srednje skole. Nasi drzavni genijalci su napravili da sajt nije dostupan van Srbije. Ono sto mi treba je neki besplatni/placeni VPN na jedan dan, da mogu iz Grcke da se predstavim kao iz Srbije i upisem dete. Treba da radi na Mac-u. Unapred hvala 🙂

Imas roming na bilo kojoj našoj kartici?

Da da, imam. Mislis da ce da prodje preko nase sms kartice?

Pa da, pokazuje kao da si u Srbiji ip adresu.

Ipak napravi i plan B, što je sigurno sigurno 🙂

Hvala, nije mi palo na pamet ovo za nas sim.
Neki predlog za VPN?

Hide My Ass. Otkažeš pre isteka meseca. Odgledao sam neke utakmice iz inostranstva pre 10 dana i otkazao. Nisam bio na MacOSu, ali ne vidim problem jer imaju VPN za isti.

Ne znam šta bih ti rekao, ali neki naši sajtovi blokiraju ako stavim Srbiju u PrivateVPN, ali većina VPN ti da mogućnost da vratiš novac 15 dana, tako da realno za taj jedan dan, ili pred odmor, otvori nalog tu ili drugde negde, pa možeš da vratiš pare. Ja sam vratio novac od Surfshark jer bukvalno nije moglo da se loguje na njega iz zemlje za koju mi je bio potreban, i nije tu bilo nikakvih problema, novac je vraćen.

Bitno je da imaš Srbiju i da proveriš kako to radi.

Može i bilo ko iz Srbije da ti otvori AnyDesk sesiju, i sa njegovog kompa iz Srbije uradi sve, ne treba ti ni VPN. Ovo ti je 100% sigurno i besplatno rešenje.

Javi mi se na PM, dacu ti pristup za SurfShark taj jedan dan, nema potrebe za komplikovanjem.

Hvala drugari, ajde ako ne uspem preko naseg sima, pustam PM, treba mi bukvalno na pola sata. Hvala jos jednom!

Pa evo ako nekog ima u Grckoj sad i cita, nek proveri ip sa nasom karticom naravno...

Naravno ako ima roming😉

ma dacu ti ja anydesk pristup nekoj virtuelnoj masini ako ne zavrsis preko vpn.

VPN nije baš sigurica, dosta ih je blokirano. Najbolje domaći sim sa romingom, provereno radilo pre par godina.

Ili da pred odlazak na more na neki komp u Srbiji instalira Tailscale i testira i potvrdi kako to radi.

Znam da je naslov malo smesan ali ne znam kako drugacije da sastavim. Uglavnom, bicemo u Grckoj u vreme kada se podnosi pijava upisa online za srednje skole. Nasi drzavni genijalci su napravili da sajt nije dostupan van Srbije. Ono sto mi treba je neki besplatni/placeni VPN na jedan dan, da mogu iz Grcke da se predstavim kao iz Srbije i upisem dete. Treba da radi na Mac-u. Unapred hvala 🙂

Ako imaš opciju da instaliraš OpenVPN na ruteru kod kuće, možeš sa laptopa da se nakačiš na njega i imaćeš svoju kućnu IP adresu. Ja tako koristim po hotelima, ako je nešto blokirano i sl.

Ove godine može i van Srbije.

Prilozi

• MSŠ 2026.webp
    MSŠ 2026.webp
    96.1 KB · Pregleda: 19
Ako ti nije problem, instaliraj unifi vpn. Napravicu ti ja pozivnicu pa se nakaci preko mene. Kucni net mi je oreko yuneta. Pusticu ti invite link na priv

Ako ne uspe VPN, mogu da dam pristup preko AnyDesk-a. Samo mi se javi dan ranije da ne bude da nisam video poruku.

ako i dalje hoćeš VPN, pregledaj ovu temu za svaki slučaj

Nazad
Vrh Dno