Toliko ne gledam TV, a i uređaj koji imam je običan HD (iliti HD ready), pa možda lupam, ali ubeđen sam da su HD kanali na EON-u zapravo full HD (1080i).da li neko ima informaciju da li neki operater daje arene u full hd rezolociji?
Zvanično nisu deo tog paketa, ali uvek može da se desi da produže promociju. Ipak, garancije nema, tj. u to se ne možeš uzdati.Da li u paketu net tv basic + arena premium kanali su do 1.7 a posle toga nema ili? Presao bi na taj paket ali nisam siguran posle 1-og jula da li i koje arene premium ostaju?
Iskreno, posumnjao sam, zahtev je zaveden tek iz drugog pokusaja, 6 puta sam pitan za adresu i da nisam trazio lk, ne bi mi vratila... 😀 Ipak je ovog puta bilo uspesno.🙂Valjda se dosad uhodala, hahah, pogotovu ovih dana, kada je sigurno imala dosta posla tog tipa.
I da je cena optike i coaxa za isti paket ista, a brzina razlicita.Pojeli su ***** sa ovim povećanjem. Yettel optika ipak da kažeš novija tehnologija bla bla (iako se ne slažem) ali ti na matorom koaksu sa prastarim ruterima i opremom da dižeš i to plasiraš kao neku premium uslugu teško.
Meni isto, 8 meseci, ja rekao moje crvene granice su 12 meseci a i tu se razmišljam, jer vec imam ponudu za toliko od A1 sa jos nizom cenom i optikom...Odbio 8 meseci, onda su me zvali i ponudili 10 meseci za dinar.Onaj najskuplji paket.
Javi ako se predomisle 🙂Meni isto, 8 meseci, ja rekao moje crvene granice su 12 meseci a i tu se razmišljam, jer vec imam ponudu za toliko od A1 sa jos nizom cenom i optikom...
U ponedeljak idem u poslovnicu, posle ce mozda da cimaju ako ne bude kasno...
Jes.To optika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari