Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da li neko ima informaciju da li neki operater daje arene u full hd rezolociji?
muka mi je da gledam utakmice kao da ih preko vhs pustam
ili da kupim manji tv

Pozdrav
Da li u paketu net tv basic + arena premium kanali su do 1.7 a posle toga nema ili? Presao bi na taj paket ali nisam siguran posle 1-og jula da li i koje arene premium ostaju?

da li neko ima informaciju da li neki operater daje arene u full hd rezolociji?
Toliko ne gledam TV, a i uređaj koji imam je običan HD (iliti HD ready), pa možda lupam, ali ubeđen sam da su HD kanali na EON-u zapravo full HD (1080i).

Da li u paketu net tv basic + arena premium kanali su do 1.7 a posle toga nema ili? Presao bi na taj paket ali nisam siguran posle 1-og jula da li i koje arene premium ostaju?
Zvanično nisu deo tog paketa, ali uvek može da se desi da produže promociju. Ipak, garancije nema, tj. u to se ne možeš uzdati.

@rovello @Nikola_995 Svi Arena kanali su postali sastavni deo Basic paketa – bila je ta informacija negde zvanično saopštena. Proverio sam sad i na SBB sajtu, stoje na spisku kanala za oba paketa.

Au, sad gledam, u pravu si, s tim što izgleda da to nisu nigde javno postavili kao vest (čudno), samo su javili postojećim korisnicima, pa mi je zato promaklo, jer sam bio na starom EON paketu. Poslednja vest koja konkretno pominje Arene jeste ta da su promotivno svima sportski kanali otključani do kraja prošle godine (ovde), a onda su u junu (ovde) dodali akciju da su svima dostupni svi Premium kanali u toku meseca, i tu se tačno sport ni ne pominje. Ipak, sve je jasno kad se pogleda programska šema, koja naznačava koji kanal je deo kog paketa. Arene su stvarno Basic, dok sada Premium kanala ima 48, od čega je sportski samo Eurosport 4K, dok je uopšteno većina tih kanala Pink, u skladu sa bivšim istoimenim paketom.

Valjda se dosad uhodala, hahah, pogotovu ovih dana, kada je sigurno imala dosta posla tog tipa.
Iskreno, posumnjao sam, zahtev je zaveden tek iz drugog pokusaja, 6 puta sam pitan za adresu i da nisam trazio lk, ne bi mi vratila... 😀 Ipak je ovog puta bilo uspesno.🙂

Evo kakav je kod mene ishod u vezi zahteva za raskid zbog poskupljenja.

Pre oko mesec dana, polovinom maja, potpisao sam UO za NET TV Premium sa 10m po 1din i 5 slotova za Eon app.
Juce podneo zahtev za raskid, danas zvali i ponudili 9m po 1din, ja trazio 12, pa su morali da provere, da li moze.
Nakon 5min ponovo pozvali, potvrdili i potpisana nova UO sa 12m po 1din, nakon toga cena od 5300din uz e-racun i 5 slotova za Eon app.

Poslednja izmena:
Promaklo mi verovatno pa da pitam:
Zahtev za raskidanje ugovorne obaveze se sada podnosi u yettel poslovnicama ?

@Batke Podnosis iskljucivo u SBB poslovnicama, jer su one namenjene za SBB korisnike, tu se nije nista promenilo jos uvek. Evo sa sajta: " U Yettel prodavnicama trenutno nije moguće:
  • Plaćanje SBB računa
  • Povrat SBB opreme
  • Obnova SBB ugovora
Ove usluge nastavljaju da se obavljaju u SBB poslovnicama. "

jel bolje da podnesem zahtev za raskid i cekam otkazni rok ili da odmah vratim opremu i trenutno raskinem?
Jel se desi da u otkaznom roku pozovu za novi ugovor sa boljim uslovima?

Pa da, to je i cela poenta zahteva za raskid, da čekaš poziv za novi ugovor sa boljim uslovima. Možeš naravno i da blefiraš ako nemaš drugu opciju na adresi, pa ako ništa ne ponude da podviješ rep i da kažeš izvinite gospodo ja sam se samo malo šalio, ipak bih povukao zahtev za raskid.

Po ličnom i iskustvu drugih, nakon zahteva za raskid su pretežno voljni da ponude od 8-12 meseci po dinar.

Koliko je proslo od tog odbijanja do novog poziva? Meni juce ponudi 8...

Iskreno smara me vise da se cimam oko ovoga...

Pojeli su ***** sa ovim povećanjem. Yettel optika ipak da kažeš novija tehnologija bla bla (iako se ne slažem) ali ti na matorom koaksu sa prastarim ruterima i opremom da dižeš i to plasiraš kao neku premium uslugu teško.

Odgovorio za svoj slucaj.
Istekao ugovor, podneo kod A1 zahtev, nudili 8 mes preko telefona, rekoh malo mi je. Sutradan nazvali i ponudili 10 meseci.

Ja sam na eon full optika paketu, i podneo sam zahtev za raskid juce i danas su me zvali i ponudili mi samo 6 meseci po dinar za net tv basik + ali nisam prihvatio tu ponudu.
Verovatno znaju da nemam alternativu osim adsl ili supernovine kablovske 😁
Rekao mi je da imam rok do kraja meseca da vratim opremu.

Da li je neko menjao paket sad prilikom raskida i ponude x za din? Da li je moguce izbaciti telefon?

Odbio 8 meseci, onda su me zvali i ponudili 10 meseci za dinar.Onaj najskuplji paket.
Meni isto, 8 meseci, ja rekao moje crvene granice su 12 meseci a i tu se razmišljam, jer vec imam ponudu za toliko od A1 sa jos nizom cenom i optikom...
U ponedeljak idem u poslovnicu, posle ce mozda da cimaju ako ne bude kasno...

Dobio 10 meseci po 1 din, 5 slotova za EON i mesh. Paket 500/250. Kapiram da nije lose, u krajnjem skoru je bolja cifra po mesecu u odnosu na ono sto mi je ponudio A1.

Koliko ranije treba da se podnese zahtev za raskid ugovora?Ističe polovinom narednog meseca.

Odoh danas u SBB i vratih komplet opremu, sa sve kutijama, 30. dana otkaznog roka juče isteklo.
Žena pogledala i prokomentarisala: "Vi ih vratili fabrički zapakovane? To niko tako ne vraća."
Povadila samo ruter, eon box i mešove iz kutija, popisala serijske brojeve, kutije sa ispravljačima i daljinskim pobacala sa strane, dala mi papir da potpišem da sam se razdužio i papir na kome se vidi da je ugovor raskinut.
To je to.

Šta im sad ne valja što si imao i kutije!? 😀
Ja isto vratio sa kutijama, samo otvorili, uporedili serijske brojeve za box i ruter i to je to. Daljinac zaboravio da spakujem, a i niko mi nije ni tražio.

Nazad
Vrh Dno