Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Slično kao Kolumbija sinoć, igrao se fudbal zadnjih 25 minuta.
Penal je diskutabilan, igrač Švajcarske krenuo da pada i pre kontakta, ali da je bilo kontakta - bilo je, i to je očigledno bilo dovoljno.

Što se tiče crvenog, čist kao suza da čistiji ne može biti, klasičan primer DOGSO što bi Englezi rekli (Denying an obviously goal scoring opportunity), pomerio loptu, dobio po nogama, zadnji igrač odbrane plus šansa 1:1, nema šta...videlo se i po reakciji igrača Bosne da zna šta mu sleduje i nije se uopšte ni bunio...

Katar bi mogao da im bude baš nezgodan, videćemo kako će da odigraju pod pritiskom imperativa pobede.

Zabio im mladić od 21 godine. Sećaće se toga do kraja života. Nastup na svetskom prvenstvu i dao gol. Šta ćeš više. Ja sam zbog njega sretan. MIslim na ovog Mahmića-

Slično kao Kolumbija sinoć, igrao se fudbal zadnjih 25 minuta.
Penal je diskutabilan, igrač Švajcarske krenuo da pada i pre kontakta, ali da je bilo kontakta - bilo je, i to je očigledno bilo dovoljno.

Što se tiče crvenog, čist kao suza da čistiji ne može biti, klasičan primer DOGSO što bi Englezi rekli (Denying an obviously goal scoring opportunity), pomerio loptu, dobio po nogama, zadnji igrač odbrane plus šansa 1:1, nema šta...videlo se i po reakciji igrača Bosne da zna šta mu sleduje i nije se uopšte ni bunio...

Katar bi mogao da im bude baš nezgodan, videćemo kako će da odigraju pod pritiskom imperativa pobede.
Ako Kanada pobedi . a pobedice , zadnje kolo po bod i njima i sui i odose oboje u eliminacionu fazu , a bosanci samo da se nadaju nznm cemu ako pobede Katar

Ako Kanada pobedi . a pobedice , zadnje kolo po bod i njima i sui i odose oboje u eliminacionu fazu , a bosanci samo da se nadaju nznm cemu ako pobede Katar
Ako pobede Katar, imaće 4 boda i gotovo sigurno idu dalje kao trećeplasirani. Po nekim "kalkulacijama" čak je dovoljno i 3 boda uz pozitivnu gol razliku da bi reprezentacija bila među 8 najbolje trećeplasiranih selekcija.

današnje utakmice
1781820044981.webp
na papiru jedina zanimljiva je poslednja. ko zna, možda sve tri budu dobre

Biće i na stadionu Montereja napeto od 3

Pobrkao sam bbva je Monterej stadion.

Gledam sa zakasnjenjem, ali realno nema reprezentacije sa manje identiteta od svajcaraca.

Ово није било за слободан ударац, ово на ивици шеснаестерца. По мени. Фолирант овај канађанин.

polomi mu nogu 😱
za sada 3 gola, 2 crvena, 1 polomljena noga

Ovi divljaci nisu normalni, i nakon tog loma su imali dva kritična starta.

Edit: sve najgore želim admiralu i ovoj njihovoj glupavoj reklami kad se prodere EL GRANDEEEE, svi ukućani se probude

polomi mu nogu 😱
za sada 3 gola, 2 crvena, 1 polomljena noga
Гледам стрим, немам тв, а стрим је на енглеском, још се чују коментатори само на левој слушалици, тако да нисам похватао шта је било.
Треба га казнити још више ако му је поломио ногу.

Ko je pustio ove divljake na SP?

Start uopste nije bio opasan , a ni nesmotren. Nije postojala namera da se povredi protivnik , to je video i sudija , niko nije video lom noge u tom startu . Sudija mu je ispravno pokazao zuti , a kada je video lom , odmah crveni . Za svaki prelom usled starta protivnika ide crveni karton . On sam je dovoljno kaznjen sa tim osecajem da je nekoga obogaljio i polomio mu nogu . Koliku god kaznu da dobije je mala za onog koji je nastradao i ne moze mu nista pomoci .
Ne treba sada coveka ubiti zbog toga , nije bila namera , nije bio opasan start .
Koliko Vas je videlo odmah da se radi o prelomu ?
Ja govorim o tom startu a vi o cemu god hocete .
Ovo je sve posledica komercijalizacije i prevelikog broja ucesnika . Tako da su svakakva sr...a moguca .
Zao mi je Kanadjanina i zelim mu sto brzi oporavak i da se vrati na travnati teren u formi u kakvoj je i bio .

Šteta što ih ne natrpaše još malo, sudiji da plate ručak, nadoknadio 9 minuta a trebalo je minimum 15. Preko 10 minuta je samo zbirno trajao prekid zbog povrede i "hydratation break", ne računajući izmene, "povrede" golmana, odugovlačenja, proveru VAR-a...

Ne znam dal je iko primetio, da redje sviraju faulove, kao da zele da porede sa njihovim "sokerom" i generalno neki pasovi u nedogled, i koliko god pljuvali Vinisijusa, covek ima nesto ono, dribling probas 1 na 1, neki pokusaj driblinga, za sta se fudbal gleda, po meni poslednji Eden Hazard je bio, covek koji u nizu prolazi igrace, i ko prati bundesligu, Diomande iz Lajpciga opasan igrac, zbog cega ljudi vole fudbal.

Ovaj sto je sudio SUI - BiH dessetak ocitih bezobzirnih prekrsaja nije dosudio i to namerno , a u Evropi bi ih svirali u Ligi Sampiona pogotovo , zbog bezbednosti igraca . Mozda je ovo najava novog trenda u sudjenju ? Ko zna ?

Bože sačuvaj kakvo poluvreme, moram da pogledam imam li kiseline negde u kući da isperem oči.

Ne mogu da verujem da sam zapravo pomislio da bi ovo mogla da bude dobra utakmica i da vredi ostati budan.

Poslednja izmena:
Ne znam dal je iko primetio, da redje sviraju faulove, kao da zele da porede sa njihovim "sokerom" i generalno neki pasovi u nedogled, i koliko god pljuvali Vinisijusa, covek ima nesto ono, dribling probas 1 na 1, neki pokusaj driblinga, za sta se fudbal gleda, po meni poslednji Eden Hazard je bio, covek koji u nizu prolazi igrace, i ko prati bundesligu, Diomande iz Lajpciga opasan igrac, zbog cega ljudi vole fudbal.
Fali Gruzija i Kvaradona, on je taj tip igrača ide direkt.

Gledo sinoc Svajcarska i Bosna, prvo poluvreme malo drugo i batalio, dosadna utakmica, kada jutros vidim 4:1 wtf

Švajcarci jednostavno bolji. Ne znam čemu toliki hype oko bosanaca,da se šutaju nogom u pedu što su uopšte i došli na SP.

Ovaj sto je sudio SUI - BiH dessetak ocitih bezobzirnih prekrsaja nije dosudio i to namerno , a u Evropi bi ih svirali u Ligi Sampiona pogotovo , zbog bezbednosti igraca . Mozda je ovo najava novog trenda u sudjenju ? Ko zna ?
Feliks Brih?

Bosanci da zahvale Bastoniju na onom crvenom kartonu pri rezultatu 1-0 za Italiju.

Slusam sinoc komentatora kaze Svajcarci jedna od retkih zemalja koja je vezala ucesca na Svetskim i Evropskim ako nije rekao 6 ucesca na SP a Bosni tek drugo

Nazad
Vrh Dno