Hvala na odgovoru… ne možeš bez korisničkog, pozovi njih da ti to odrade… povezaće ti broj sa postojećim nalogom, registrovanim na email adresu… imaćeš u id u sve detalje, kao sa posptaid ili prepaid brojem…
Stvarno je tako na kraju, nije laž. Malo nakon moje prethodne poruke, u kojoj nisam bio siguran, stigli su mi ugovor i uređaj, pa slede svi detalji, da ne kažem recenzija, hahah.mislim da je preduslov da imaš bilo koju postpaid uslugu kod A1, pre uzimanja fiksnog…
Jeste, a sad daju i druge uređaje. Meni su konkretno dali Maxcom MM35D SE, dok su ranije davali Kaer, konkretno A1210K i KT1100 od meni poznatih.raniji problem bio je nedostatak uredjaja, ne znam da li se sada to promenilo…
Identifikacija se naplaćuje samo za običan fiksni iliti POTS. Ima i MTS naprednije varijante, u kojima je ona besplatna. Kod A1 sa 2G mrežom bi pokušaj naplate bio besmislen.Pa i 400 din sa Identifikacijom nije strasno , kod mts 750 din
Zaboravih ovo da pokrijem. Misliš na to da li je zaključan na njihovu mrežu? Moj Maxcom MM35D SE nije, stavio sam malopre svoju Yettelovu postpejd karticu i radila je bez problema.Jel probao neko da vidi da li je kodiranje ovaj A1 fiksni aparat što daju uz uslugu?
Jel to slučaj i sa Yettelom? S' obzirom da je kod njih fiksni sada dodatak pa ne podleže ugovornoj obavezi, a ćale i keva imaju staru ekstra numeraciju, iskoristili bi priliku da otkažu fiksni kod Yettela jer imaju komplikacije ne relaciji Bridge mode statički IP i fiksni da radi sve to istovremeno prebacili bi broj u A1.Što pokušao? Nema tu šta da pođe po zlu. Dve su opcije: sačekaš da istekne UO i pokreneš prenos (kao kod mobilnih brojeva) ili čak raskineš sa A1 i imaš 30 dana fore posle raskida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari