Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Baš bez veze al šta da se radi ljudima kad ne paze.
Ranije su zapravo aktivirali i nakon toga, a ne znam kakva im je sad politika po tom pitanju. Trebalo je prvo da im se požališ (u krajnjem slučaju je poziv kontakt centra na 1234 besplatan svima), ne da odmah aktiviraš sama za svoj novac. Ni sad nije kasno, jer možeš da im tražiš reaktivaciju za naredni mesec, ali nezgodno je što je to tek narednog meseca.

Ode popust za A1 prepaid

Prilozi

• Screenshot_2026-06-18-13-13-33-289_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    Screenshot_2026-06-18-13-13-33-289_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    55.7 KB · Pregleda: 146
zna li iko da li to stvarno definitivno ukidaju taj popust u A1?
jer su ga vec nekoliko puta produzavali za 3-6 meseci poslednjih ko zna koliko, mozda i 2 godine.
podsecaju kao sad jos x dana do isteka i onda posle, hej produzili smo promociju jos x meseci..pa ne znas kad ce stvarno

Jel radi dodatak 10gb neta uz Mega plan, kada je MP besplatan?

Било је приче да ради само уз купљени МП.

pa mislim probaj ako ti zatreba

Pomešao si priče. Mega dodatak se plaća i svakako radi. Ali bila je i neka praznična promocija gde se dobijalo više uz Mega plan i to su dobijali samo oni koji ga plate.

Posle 2 godine tog popusta od 200 rsd za mesečne planove, ne produžuju, ne obnavljaju...
Čak i dobar plan (15 dana), manje vredi od jetelovog za tih 15 dana. Neuporedivo se vise dobija.
-ne cima mi se jos oko prelaska, zbog radi trenutne lenjosti...ali namera mi je ozbiljna.

zna li iko da li to stvarno definitivno ukidaju taj popust u A1?
jer su ga vec nekoliko puta produzavali za 3-6 meseci poslednjih ko zna koliko, mozda i 2 godine.
podsecaju kao sad jos x dana do isteka i onda posle, hej produzili smo promociju jos x meseci..pa ne znas kad ce stvarno
Popust sam imao oduvek dok supruga nikada, ovo je prvi put da su pismeno obavestili.

Nazad
Vrh Dno