Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

🇵🇹:🇨🇩
pobeđuje "domaćin", u najgorem slučaju nerešeno

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿:🇭🇷
ovde očekujem silne promašaje

kakav je ovo 🟨 za igrača 🇨🇩? obojica skočila na loptu. jedino ako je ruka bila u nekom "napadačkom" položaju, što meni ne deluje

@RingeRaja jeste, nikako 🇨🇩 da da gol

Nadam se da ce gonici lavova da dobiju ove gnjavatore. POR bez ideje.

Nadam se da Englezi veceras pocinju sa Watkinsom i Kejnom u tandemu. Kejn malo iza da svojim magicnim loptama hrani Olija.

Šteta lep gol

Poslednja izmena:
Afričke reprezentacije su se pokazale kao jako dobro organizovane i prilično čvrste - ako izuzmemo ove Sredozemno afričke reprezentacije poput Tunisa i Alžira koje su se pokazale kao najlošije u prvom kolu (meni čak lošije i od Kurasaa).

Daj resavaj to Sedrice kakav sut je to.

Koliko malo fali da sevne jedna ubitacna kontra Kongoa za kraj.

ja sam mislio da je ovde 🇵🇹 izraziti favorit kad ono

Nijedna ekipa koja je u toj meri rob jednog igrača ništa neće da napravi - na stranu što Portugal i ne deluje kao ekipa.

Nisu rob igrača i nisu sve podredili njemu a zapostavili ekipnu igru već Mesi igra za ekipu.

Ovde nijedan drugi igrač nema slobodu kao u klubu a sve lopte se gledaju poslati samo CR7.

Au kakvi su (znate vec sta) Portugalci kad im ne ide. Kakvo ponasanje.

Ovo na klupi i ovaj faul. Uzas.

Не би ме чудило да у будућности афричке репрецентације долазе до самих завршница.
Многи рођени у Европи и играју ту.
Белцима ће само ватерполо остати. 😃

Bravo Kongo. Fenomenalno. Steta, zasluzili su i drugi gol u drugom. Mogli komotno da pobede.

Sramotno ponasanje Portugalaca.

Ovo ne znači da Portugal ništa neće moći da uradi - i Argentina je na prošlom SP prvi meč odigrala još gore i izgubila sa 2:1 od Saudijske Arabije ali definitivno moraju nešto da menjaju u igri a pre svega da stave Ronalda na klupu u jednom delu meča a ne da igra svih 90 minuta.

Nazad
Vrh Dno