Upravo se suština kada Operater samostalno bez slaganja korisnika menja bitne uslove - kao cenu recimo, raskid se radi momentalno. Nikakvo čekanje 2 dana, 10 dana, zvanje, ponude, cimanje. Odneseš opremu i raskineš. Tako kaže neki tamo Zakon o elektronskim komunikacijama. Ali, pošto živimo u Srbiji, onda sledi pijaca...nažalost 90% ljudi saznaju da su imali pravo na raskid tek kada stigne novi račun sledećeg meseca.Pa nije baš tako. Oni će promeniti uslove tek 1.7. i po zakonu nemate pravo da raskinete do tada, jer do tada su uslovi isti.
Drugim rečima, teoretski, ako neko podnese zahtev za raskid 30.6., morali bi tog dana da omoguće raskid, a ako neko podnese zahtev 11.6. imaju pravo da ga drže pod ugovorom do 30.6. jer u tom periodu nisu promenjeni uslovi
Pa to mu dođe isto kao yunet, osim što se kod njih sve to dobije bez cenkanja i zahteva + dobiješ i static ip.Ista prica, podneo zahtev za raskid i zvali posle dan dva 12x1 i 12x3500 samo Net.
Znači ukupno si dobio 30 meseci gratis internet. To nije bilo ni kad je mts davao za prelazak sa sbb-a 24 meseci po dinar. Svaka čast!Mene su zvali povodom zahteva za raskid, imao sam 18m po dinar do avgusta, za nastavak saradnje ponudili 12m po dinar, 12m puna cena. Na drugoj lokaciji sam imao onu akciju za 1650 din, tu su mi nudili takođe 12m po dinar, 12m puna cena, ali mi se nije isplatilo pa sam raskinuo.
U pravu si, samo što ovde operater menja uslove 1.7. i nikakvog odlaganja posle 30.6. ne bi smelo da bude. Ali do 30.6. si obavezan da sačekaš jer u tom periodu uslovi nisu promenjeni. Zato i svi koji su podneli zahtev dobijaju papir sa rokom raskida 30.6.Upravo se suština kada Operater samostalno bez slaganja korisnika menja bitne uslove - kao cenu recimo, raskid se radi momentalno. Nikakvo čekanje 2 dana, 10 dana, zvanje, ponude, cimanje. Odneseš opremu i raskineš. Tako kaže neki tamo Zakon o elektronskim komunikacijama.
Kako, sam ja piglu ili sta, ja sam racuno da mi je yettel povoljniji nego yunet i sa doplatom za staticku, A1 je najpovoljniji za sad ako se izboksuje 12mUpravo se suština kada Operater samostalno bez slaganja korisnika menja bitne uslove - kao cenu recimo, raskid se radi momentalno. Nikakvo čekanje 2 dana, 10 dana, zvanje, ponude, cimanje. Odneseš opremu i raskineš. Tako kaže neki tamo Zakon o elektronskim komunikacijama. Ali, pošto živimo u Srbiji, onda sledi pijaca...nažalost 90% ljudi saznaju da su imali pravo na raskid tek kada stigne novi račun sledećeg meseca.
Pa to mu dođe isto kao yunet, osim što se kod njih sve to dobije bez cenkanja i zahteva + dobiješ i static ip.
Znači ukupno si dobio 30 meseci gratis internet. To nije bilo ni kad je mts davao za prelazak sa sbb-a 24 meseci po dinar. Svaka čast!
A ok vi pricate za normalne ponudu ne fresh ako raskidasYunet ti je 2990din x 24 za 500/250 a prvih 6m plaćaš 1990.
To je onda sbb.Da li neko zna ako Yettel radi samo optiku, ili rade i sa koaksijalnom/bakar vezom?
Preko njihove web stranice, koliko vidim, nisu moguće instalacije optike na mojoj adresi, ali ako rade instalacije preko bakarne, rado bih to uzeo jer nemam mnogo alternative kod drugih operatera.
To od ranije nema veze s tim, ako je prebačen na "Net tv basic" - znači da je i on na novom ugovoru/paketu i morao bi da ima N1 i Novu gratis.Nema ih u osnovnoj ponudi tog paketa, cak smo i mi sa Premium paketima svojevremeno morali da potpisujemo aneks ugovora i uz povecanje cene da bi dobili N1 i Nova S, zapravo nismo morali nego ko je hteo.
Ni ne mora da ih gasi kad ih je orobio - evo skoro je išlo na sec malo Slavija malo Ćacistan sa Brnabom, u stara vremena ne bi bila pravljena ta veštačka ravnoteža između značajnog i beznačajnog događaja i prenosila bi se direkt Slavija.Ko zna, možda ponovo zatežu sa tim programima jer veliki gazda još uvek nije uspeo da ih ugasi (iako obećavao za novembar 2025) pa sad ih ućutkuju ispod žita. Videćemo, vreme će pokazati
Prebacio sam se prosle nedelje na Net tv basic sa Yettel kod kuce ili kako bese stari paket. Ali sad vidim da mi nova i n1 nisu ukljuceni... (Imam i eon pa na njemu gledam uglavnom zato nisam primetio ranije). Pise da moram da se pretplatim.. koliko vidim ostali sbb kanali su tu... Mozda za ove kanale moram neki poseban dopis molbu da pisem? @Yettel Srbija
Kanali N1 kao i Nova S jesu deo naše ponude kako Premium tako i Basic paketa, ukoliko naši korisnici imaju takve pakete, a u programskoj šemi ne vide ove kanale, običan restart rutera bi pomogao. Ukoliko zatreba dodatna pomoć, svakako smo tu na raspolaganju.Nema ih u osnovnoj ponudi tog paketa, cak smo i mi sa Premium paketima svojevremeno morali da potpisujemo aneks ugovora i uz povecanje cene da bi dobili N1 i Nova S, zapravo nismo morali nego ko je hteo.
Zasto smo mi po pojavljivanju pomenutih kanala u vasoj ponudi dobijali na potpisivanje aneks ugovora i morali da doplacujemo da bi ih imali?Kanali N1 kao i Nova S jesu deo naše ponude kako Premium tako i Basic paketa, ukoliko naši korisnici imaju takve pakete, a u programskoj šemi ne vide ove kanale, običan restart rutera bi pomogao. Ukoliko zatreba dodatna pomoć, svakako smo tu na raspolaganju.
Procitaj jos jednom odredbe cl. 131. st. 3. ZEK, a posebno obrati paznju na:''...na način koji nije u korist krajnjeg korisnika''.Apsolutno korisnik ne mora ništa da kalkuliše i čeka, on je u ugovoru slabija strana i onog trenutka kada dođe u poslovnicu tada potpisuje raskid i završava posao. Sve ostalo je manipulisanje od strane operatera. Šta korisnika briga da li je raskinuo uslugu 15.6.u 15.00 časova ili 30.6. u 19.00 pa da razmišlja da li će njega Operater da pusti ili ne ili će ga neko zvati iz Korisničkog centra, on koristi zakonsko pravo da raskine ugovornu obavezu i ugovor i uopšte ne mora da odgovori ni na kakav poziv (zašto bi?) nakon potpisivanja raskida već samo ima obvezu vraćanja opreme koju je dobio na zaduženje. Danom raskida usluge smatra se dan kada je korisnik potpisao raskid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari