Šta je novo?

GPS satovi (Garmin, Sunto, Coros, Polar...)

@entice93 koliko se secam, kada sam uzeo sat izneo sam problem taj sa alarmom ovde i trazio resenje, i drugi su potvrdili da nije moguce namestiti. Cak sam imao slucaj da mi je ironicno stizala ona notifikacija koja se pali pola sata na telefonu pre alarma stizala, ali sam alarm nikad ne zvoni na satu. E sad kako to kod tebe radi (ili je radilo) zivo me zanima?

imas u Garmin Connect da postavis Alarms, nemoguce da nece. mada ja imam Forerunner, ne verujem da na Venu toga nema

Garmin ima svoj contactless payment, GarminPay, ne znam da li Venu to podrzava

@illidan ne znam jel se razumemo, pričao sam o nativnoj aplikaciji sa (samsung) telefona, kada upalim alarm u istoj da neće da zvoni na satu.

Prilozi

• Screenshot_20260616_121031_Clock.webp
    Screenshot_20260616_121031_Clock.webp
    16.2 KB · Pregleda: 20
pa to naravno da nece, garmin nema nikakve veze sa androidom i ios

Pa upravo to pričam, a čovek tvrdi drugacije. Hvala 😉👋

Izvinite, bas sam uzeo da testiram. Zavibrira jednom, kao i za notifikaciju i meni je to ocigledno dovoljno da me probudi jer odmah zatim ugasim alarm preko sata 😀
Sad sam radi eksperimenta pustio da vidim hoce li ponovo zavibrirati i zaista nakon tog vibriranja za notifikaciju nema ponovnog vibriranja.

Ne znam dal je do Insticta 3 ili uopšte sa Garminom ali sada, kada na telefonu stavim DND i sat reaguje, ne daje nikakve notifikacije. Pre sam morao posebno da sat stavljam u DND ukoliko hoću da dremnem. Mene je to baš oduševilo. Uglavnom je Samsung telefon sa Samsung satom to radio, ili Huawei sa svojim satom. Najzad !!!

Vidiš meni odgovara da tu nema nikakve saradnje, telefon mi je uvek na DND. Sat po potrebi aktiviram DND, odnosno sam se aktivira kad zaspim, deaktivira kad se probudim.

Vidiš meni odgovara da tu nema nikakve saradnje, telefon mi je uvek na DND. Sat po potrebi aktiviram DND, odnosno sam se aktivira kad zaspim, deaktivira kad se probudim.
moze i jedna i druga opcija

Prilozi

• Screenshot_20260616_124825_Garmin Connect.webp
    Screenshot_20260616_124825_Garmin Connect.webp
    30.7 KB · Pregleda: 16
Pozdrav svima.
Treba mi preporuka za sat za trcanje. Trcim rekreativno skoro svaki dan, uglavnom između 10 i 15 km. Trenutno koristim stari samsung galaxy watch, mislim da je watch 4 iz 2021. godine. Nisam preterano zahtevan korisnik, ali mi je dosadilo da ga punim skoro svaki dan. Desava mi se da zaboravim da ga napunim pa odlozim trcanje. Trenutno se dvoumim izmedju Huawei gt 6 pro, Huawei watch fit 5 pro, Huawei gt runner 2 i Garmin forerunner 265. Citam strane forume i potpuno sam se zbunio. Jedni hvale Garmin zbog softvera i trening analiza, drugi Huawei zbog hardvera, baterije i odnosa cene i kvaliteta.
Koristim i ios i android telefon, ali vecinu vremena iphone.
Sta biste vi izabrali ili predlozili a da je u cenovnom rangu ovih? Svaki savet ili iskustvo bi mi znacili.
Hvala..

Huawei = smart watch
Garmin = GPS watch

Ne znam dal je do Insticta 3 ili uopšte sa Garminom ali sada, kada na telefonu stavim DND i sat reaguje, ne daje nikakve notifikacije. Pre sam morao posebno da sat stavljam u DND ukoliko hoću da dremnem. Mene je to baš oduševilo. Uglavnom je Samsung telefon sa Samsung satom to radio, ili Huawei sa svojim satom. Najzad !!!
Nedavno je dodata opcija u garmin connect da sat prati dnd podešavanje sa telefona. Meni super opcija. Odlično je kad ima izbora za svakoga.

Nazad
Vrh Dno