Baš tako, ne sećam se u Realu da je odigrao kao za repku.Ju, ju, kako je samo prošetao Ernandeza...
Ali zato je Mbape zver u dresu reprezentacije za razliku od igre u Realu.
Spada medju najbolje. Jeste da ponekad primi glupo gol, ali vise odbrani neodbranjivoJel ovaj golman francuske spada u visi rang golmana? Pitam jer ima bas neken upitne odluke i (ne)odbrane, ne samo na ovom mecu
Podsetio me malo na Onanu, verovatno sam pratio samo utakmice gde je imao te cudne odluke za bacanjemSpada medju najbolje. Jeste da ponekad primi glupo gol, ali vise odbrani neodbranjivo
Inace Mbappe tek 27 godina a postace prvi strelac svih vremena na SP. Fale mu jos 2 da pretekne Klosea
Penal 100%, nagazio ga na desnu nogu lepo se videlo.Čist penal, vidi se po rotaciji i padu. Samo je sudija gurao svoje, nisam viđao kada zovnu iz VAR-a glavnog sudiju na "TV gledanje" da se drži svoje odluke obično to bude kontra.
Mbape inicirao kontakt i potvrdjeno je da nije penal . Zbog imena ga nisu pocastili zutim kartonom . Kontakt je dozvoljen i ovaj sudija je bolji za klasu od onog zabara zbog kojeg sam dobio upozorenje , njemu bi trebalo dati povratnu za Italiju odmah .Bogami jeste ono penal bio
Nije mu desnu dodirnuo bio na 10 cm od nje premotaj videćešPenal 100%, nagazio ga na desnu nogu lepo se videlo.
Kako inicirao kontakt kad ti neko ovako uleti u noge? Sta je mogao da uradi, da ga preskoci kao trkac na 100 metara sa preponama?Mbape inicirao kontakt i potvrdjeno je da nije penal . Zbog imena ga nisu pocastili zutim kartonom . Kontakt je dozvoljen i ovaj sudija je bolji za klasu od onog zabara zbog kojeg sam dobio upozorenje , njemu bi trebalo dati povratnu za Italiju odmah .
to ovo? 👇🏻a svoj igrac nagazio golmana francuske
šta uradi igrač 🇫🇷 sa brojem 8? em grli Senegalca em gazi svog golmana
Teško je to objasniti, treba da se barem ispred zgrade nekada odigrala partija fudbala.Kako inicirao kontakt kad ti neko ovako uleti u noge? Sta je mogao da uradi, da ga preskoci kao trkac na 100 metara sa preponama?
Zato sam i rekao da je sudija lud kad je dao objasnjenje da je napadac inicirao kontakt! Neverovatno da jedan sudija svetske klase toliko ne razume igru.
Zao mi je sto vi niste sudije i sudije u WARu pa da dosudite ono sto hocete . Po Pravilima Igre ono nije penal .Teško je to objasniti, treba da se barem ispred zgrade nekada odigrala partija fudbala.
Dzaba i da smo mi u VAR-u kada je majstor pun sebe, pa ne priznaje grešku. Zvali su ga na "gledanje", što znači mi iz VAR-a mislimo da je penal, a nije jedan sudija ima ih više.Zao mi je sto vi niste sudije i sudije u WARu pa da dosudite ono sto hocete . Po Pravilima Igre ono nije penal .
A i da obrnem . Zamislite da je protiv nas neko takav penal svirnuo - sve bi ste mu n a gomilu stavili .
Kontrolisi se pa neces dobijati upozorenja, u suprotnom nece biti samo upozorenjeovaj sudija je bolji za klasu od onog zabara zbog kojeg sam dobio upozorenje
I Mesija.. 😄...Mbappe tek 27 godina a postace prvi strelac svih vremena na SP. Fale mu jos 2 da pretekne Klosea
Hah to to! Sta vise nije losa uktamica bila FRA:SEN, puno sadrzaja cak i sto je prvo poluvreme bilo bez golovato ovo? 👇🏻
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari