Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li je neko imao problem sa placanjem putem gpay-a? Pre poslednjeg update-a pos je odbio transakciju, a na telefonu se ispisalo nesto u fazonu da telefon ne podrzava sigurnosne standarde. Proverio sam sve na nalogu i pise da je uredjaj verifikovan, ali placanja ne prolaze. Telefon nije rutovan, kupljen je kod ovlascenog prodavca u Srbiji. U pitanju je kartica yettel banke, mada be verujem da je do kartice. Nakon update-a problem se nastavio. Sta jos mogu da probam? Hvala
Pre i nakon update-a Gpay mi radi normalno

Ja bih sacekao da S 27 U izadje i njega bih kupio, ali to je moje misljenje .
25 Ultra je fenomenalan telefon , koristio ga 6 meseci i zamenio za drugi , ali za to vreme nije stucno ni jednom .
Telefon je 🏆🥇

Neke mreze pisu lte a neke 4g, ista stvar.
Vezano za pitanje zadovoljstva ultrom, ja sam bas zadovlljan, nemam zamerki osim sto bi mi bllo malo lakse da je velicina kao plus model ..
A ovo za cekanje s27u, tako moze da se ceka do s30 i da nekom ni to ne bude to...

Ja bih promenio malo telefon ali ne znam sta da uzmem drugo a da se ne zeznem. Ipak software je glavni adut samsunga pa ne znam kako je kod drugih na tom polju. Ios me ne interesuje. Opet obrni okreni samo bih bacio pare bez veze i ne bih dobio nista bolje u odnosu na s25U

Neke mreze pisu lte a neke 4g, ista stvar.
Vezano za pitanje zadovoljstva ultrom, ja sam bas zadovlljan, nemam zamerki osim sto bi mi bllo malo lakse da je velicina kao plus model ..
A ovo za cekanje s27u, tako moze da se ceka do s30 i da nekom ni to ne bude to...
To je do januara . Kada izadje kupicu ga . Nisam hteo S 26 seriju , ali 27 hocu .
S 25 Ultra je fenomenalan telefon i ne zelim ponovo da ga uzmem jer sam ga imao i necu imati onaj efekat kao kad sam ga prvi put kupio . Znam sta daje i sta da ocekujem od njega to je jedini razlog sto se ne vracam na S 25 Ultra .

Vise kazem kao neko generalno misljenje... O seriji 27 se skoro nista ne zna....

Jel samo do mene ili je autonomija baterije poboljsana dodatno ovim junskim update-om?

Imam jedan glup bug koji se desava nakon poslednjeg updejta i samo za whatsapp. Ova kratka notifikcaija mi izlazi kao na slici, pise prvo Whatsapp: pa onda ime posiljacao i poruka... Jel jos neko primetio ovu glupost?

Prilozi

• Screenshot_20260617_094651_Backdrops.webp
    Screenshot_20260617_094651_Backdrops.webp
    21.2 KB · Pregleda: 60
Imao je neko slično problem na S25? Status ims registracije, ims nije registrovano, i zbog toga ne radi ni VoLTe. Pre par dana sam kupio A1 karticu, stavio sam u sim2 slot, i piše ovo kod status sim karticu, druga kartica, isto A1, sa taj nema nikakav problem. Probao sam još jedan broj, isto A1, i piše isto da ims nije registrovan. Ne verujem da oba dve kartica ima grešku. Probao sam da resetujem podešavanje mobilne mreže, i probao sam da resetujem pristupačne tačke, i ništa.

Meni je ovaj zadnji update zeznuo nottifikacije. Pocelo je od whatsappa koji se ne prikazuje kako treba, pokusavajuci to da resim blokirao je sve notifikacije. A vise nema opcija u delu gde su notifikacije da se ukljuce iii iskljuce sve pa da pojedinacno gasim posle. Sve u pokvarili su taj deo po meni.

Meni je ovaj zadnji update zeznuo nottifikacije. Pocelo je od whatsappa koji se ne prikazuje kako treba, pokusavajuci to da resim blokirao je sve notifikacije. A vise nema opcija u delu gde su notifikacije da se ukljuce iii iskljuce sve pa da pojedinacno gasim posle. Sve u pokvarili su taj deo po meni.
To je ovaj najnoviji junski?

Jesi probao da samo ugasis notification highlights? Msm to je promena koja je dosla sa ovim junskim update-om, i po defaultu je ukljucena. Probaj da ugasis pa vidi sta se desava.

Nije do toga na zalost. Kod kolege se ne desava. Na reditu pisu neki da imaju isti problem...

Nazad
Vrh Dno