Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Planiram da raskinem ugovor sa Yettelom zbog poskupljenja u narednih par dana.
Zanima me ponuda A1 internet+tv posto sam vec korisnik A1 mobilne mreze.
Mogucnost uvodjenja je vec potvrdjena.
U pitanju je Beograd, opstina Cukarica.

Planiram da raskinem ugovor sa SBB-om u narednih par dana usled jos jednog poskupljenja.

Interesuje me ponuda SBBa ili ponuda A1 (internet+tv) posto sam korisnik A1 mobilne mreze.

Novi Sad, Detelinara

06.07.2026. године ми истиче уговор са МТС-ом за бокс 3, (оптички нет и тв) тражим најповољнију понуду за интернет и телевизију, свеједно дал МТС, А1, Јетел.

Локација: Београд, Вишњичка бања

Potrebna ponuda za optiku Net+TV, trenunto prebacen sa Oriona na Supernovu Super PLAN 2 XXL (Net 4500 + TV) istekla ugovorena obaveza. NBGD stari Merkator.

Planiram raskid ugovor sa SBB-om narednih dana zbog poskupljenja.
Imam paket DIGITALNI EON FULL
Interesuje me ponuda ponuda A1 (internet+tv) postoji uslovi za optiku na lokacji
i SSB-a za novi ugovor.

Novi Sad, Sajam

Pošto je MTS/Supernova podigla neki paket koji sam "nasledio" sa 3200 na 5000 (bez ikakve promene kvaliteta ili, ne daj bože, najave), a ugovor je svakako istekao, tražim bilo kakvu ponudu za net i idealno samo net (tv mi nije obavezan). Net od bar 100mbps.

Bilo koji provider sem MTS/Supernova ćacija.

Nemanjina 27 (ili 25)
Ili Lazara Komarčića potez od brojeva 2 do 4.
OBRENOVAC.

Podneo zahtev u Yettelu za raskid, Mts-ova optika je u zgradi, Cukarica, Prihvatio bih TV+Internet, A1 12meseci ili Yunet 6meseci ili 12 meseci MTS ili ostajem na Yettelovih 12 🙂.
Hvala i pozz

Bio sam korisnik Orion neugovorene obaveze (prepaid) optickog interneta. Potrebna ponuda samo za opticki internet, ukoliko yunet agenata ima, voleo bih da me kontaktiraju ali sam otvoren i za ponude drugih operatera.
Dobio sam oprecne informacije od drugih oko tehnickih mogucnosti uvodjenja, zbog telekomovog blokiranja adrese, pa uzmite i to u obzir.
Adresa Bulevar Kralja Aleksandra 453A

Planiram da raskinem ugovor sa Yettelom zbog poskupljenja u narednih par dana.
Zanima me ponuda A1 internet+tv posto sam vec korisnik A1 mobilne mreze.
Mogucnost uvodjenja je vec potvrdjena.
U pitanju je Kraljevo.

Potrebna ponuda za Superplan 3 paket. Orion ugovor uskoro ističe gde sam prebačen na paket Super plan XXL (cena paketa je ostala 3500 RSD). Jel postoje neki drugi paketi sem Superplan 3S i 3M?

Istekao mi je ugovor za MTS optički internet, tražim najbolju ponudu za MTS ili a1 optiku, Bor

Ugovor sa MTS Supernova SuperPlan4 optika ističe za 2 meseca. Želim preći na novog provajdera, najbolje neki sličan paket koji pokriva sve uređaje. Bilo bi dobro da može da se nakači na ovu infrastrukturu. A1 mi je primamljiv zbog cena, a SBB zbog anti ćaci retorike. MTS stop

Novi Sad

U narednih nedelju dve i ja raskidam ugovor (net+tv) sa Yettelom.
Sad me zanima samo internet - UO na 2god.
Mora da bude 12+ mes. po dinar. MTS necu. Prevarili su me ranije i dok sam ziv nece se desiti da sa njima (direktno) imam posla. Ostali moze.
Adresa je Bul.Oslobodjenja 84. Bgd.
Saljite ponude. Fala

Zdravo,
Zanima me mogućnost uvođenja A1 interneta i TV usluge na adresi u Nišu.
Koristila sam Supernova paket, i MTS je blokirao adresu za nove priključke, odnosno nije moguće uvođenje optike preko njihove infrastrukture. Zbog toga me interesuje da li A1 može da obezbedi priključak putem svoj infrastrukture.
Molim vas da mi pošaljete samo konkretnu i ozbiljnu ponudu ukoliko postoji mogućnost realizacije priključka, zajedno sa informacijama o dostupnim paketima, i rokovima za uvođenje usluge.
Ugovor sa MTS-om je raskinut.
Hvala unapred.

Ističe mi ugovor kod sbb-a nešto manje od mesec dana.Tražim najbolju ponudu sa što više meseci za 1din.Instalacija ima za sbb i supernova(optika).Poželjno bi bilo i na drugi tv box.Neznam šta A1 koristi.
Net+kablovska+fiksni.
Moze novi-stari korisnik.
Kragujevac,kuća.

Još jedan ovde koji će da raskine sa Yettelom u narednim danima i traži najpovoljniju ponudu za optički net bez televizije. 12 meseci za dinar..
Na adresi ima optička instalacija. Kikinda

Trazim ponudu za kucni internet. Lokacija je Novi Sad, a posle godinu dana je planirana selidba u Backi Jarak. Svi provajderi koji imaju infrastrukturu na obe lokacije dolaze u obzir.

Trazim ponudu za Internet i Tv, zrenjanin, trenutno je SBB, ali mogu do kraja meseca da raskinem ugovor, prosla je optika kroz zgradu za sve provajdere, javite se sa ponudama.

Podneo sam zahtev za raskid sa Yettelom. Jel moze neka ponuda za ostanak ili da idem dalje?

Takođe planiram da raskinem ugovor sa Yettelom (Digitalni EON Full paket) zbog poskupljenja u narednih par dana.
Tražim najbolju ponudu za ostanak u Yettelu ili ponudu za TV i internet u MTS. Beograd, Čukarička padina.

Tražim najpovoljniju ponudu za NET + TV pakete.

Trenutno razgledam A1, ali zamolio bih i agente iz Yettel-a, ili SBB-a da me kontaktiraju za trenutne ponude koje se nude.

Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno