Turci su već u sistemu sa državljanstvima ili dozvolama za boravak tako da za njih nema EES.I braća Turci, kad krenu kući, su naderali... Prvo cekanje na EES izlazu na Horgošu, pa čekanje na EES ulaz na Gradini, pa opet izlaz tamo negde na kraju Bugarske... I opet u povratku, jovo nanovo...
Pozdrav
Turci ce sve vise ici preko Rumunije i zaobilaziti Srbiju ubuduce. Skoro sam gledao neki klip, turcin je vozio elektricni auto iz Nemacke za Tursku i isao preko Rumunije. Kaze da je odusevljen kako je taj put prosao, prvi put u zivotu je isao preko Rumunije jer je hteo da zaobidje uzasno duga cekanja na srpskim granicama.I braća Turci, kad krenu kući, su naderali... Prvo cekanje na EES izlazu na Horgošu, pa čekanje na EES ulaz na Gradini, pa opet izlaz tamo negde na kraju Bugarske... I opet u povratku, jovo nanovo...
Pozdrav
A zašto države ne naprave direktnu komunikaciju osnovnog seta podataka koji je potreban za identifikaciju? Read-only baze, direktna kriptovana komunikacija na međudržavnom nivou sa jasno i kruto definisanim pravilima pristupa. Nema skupljanja nego samo provjera. Sigurno bi bilo brže od ovoga sada.
Normalno, neće naši da ih opterećuju bazom u kojoj ima milionče pokojnika.Rečeno mi je da naša država ne želi da da EU uvid u naše baze. Ako su lagali mene....
Normalno, neće naši da ih opterećuju bazom u kojoj ima milionče pokojnika.
Da se ne šlogiraju zapadnjaci kad ugledaju silne stogodišnjake.
Možda možeš da razmotriš Portugal regiju Algarve, Faro konkretno. Tu je oken temperature retko ali bas retko prelaze 30 stepeni. Okean je malo za kupanje hladniji oko 20 stepeni. Priroda i prirodni fenomeni fenomenalni.O putovanju ne čitam na portalima vesti , ni bljuc ni bia92 ni N1 ni nova S.
Nema 2% smislenih tekstova.
Par ljudi iz okruženja planira kontinentalnu Španiju u julu - avgustu.
Ja nesto mislim da Španija, Italija u to doba nisu dobra opcija za one (kao ja) kojima smeta ekstremna vrućina kakva je poslednjih godina u to doba. Ne znam kakva su ostrva.
Neka iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari