Šta je novo?

Prvi pogled na iPhone Fold Ultra, stiže u septembru

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-Fold-Ultra.webp

Prvi pogled na iPhone Fold Ultra, stiže u septembru​

U septembru stiže iPhone Fold Ultra, ali već sad možemo da pogledamo prve detalje, video i navodno procurele specifikacije prvog ovakvog Apple telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/prvi-pogled-na-iphone-fold-ultra-stize-u-septembru/

Ovo čudo mi se sviđa i to opasno. Vidi se da ameri kada ga urade i kada hoće, to nema bolje. Deluje mi da su šarke profi odrađene i kao da imaš mini rokovnik u ruci. Samo će i cena da bude sigurno 2200$, pa vi izvolite. Hoćeš premium klasu kao u auto industriji, onda plati. 😀

ovo cudo mi se uopste ne svidja, posto nema valjani argument zasto se svidja ,nema potrebe ni zasto mi se nesvidja, ali ocekujem sledecu instancu telefona sa 2 rasklapanja posto boze moj ni ovo nije dovoljno.... na kraju zeleo bi da dodje neka nova forma tehnologija, ...dosta je vise ovih klasicnih dizajna koje svako prodaje razlike su nijanse samo ko ima vise novaca da ispostuje softwer......

Meni je iskreno ovo poprilično ružno što ne znači da se neće i dobro prodavati.

Ja bih kupio kada bi napravili iphone samo da ima ovaj 4:3 5” jedan ekran i da nije fold i nema unutrasnjih ekrana ima ih dodatnih. E to bi bila spravica koja staje u džep i koristi se jednom rukom.

Niti je promašen koncept niti ima potrebe da ga Apple gura jer je odavno prisutan/proguran od strane drugih kompanija.

Meni je sam koncept zanimljiv iz samo jednog razloga - kompaktnost.

Ne znam šta da mislim po pitanju dizajna, poprilično sam neodlučan, ali jedno znam zasigurno - neću biti kupac ovog modela.

Koja je poenta ovog folda ako zaklopljen ne može lako da se koristi jednom rukom? Ok, rasklopljen može da posluži kao tablet, ali koštaće kao Pro (Max) plus iPad Air zajedno. I neće imati telefoto kameru, a verovatno će preostali kamera senzori biti manji nego kod Pro modela.
Mislim da će po procentu prodaje Pro Max ostati na vrhu, slede Pro i običan, pa tek na četvrtom mestu Fold, pošto je Air veliki promašaj.

Nazad
Vrh Dno