Buki4791
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.07.2021
- Poena
- 45
A Tv gde da prikačim ?Ne znam u koje svrhe koristite premium.. ali ako su vam problem samo reklame, i imate VPN, samo se prikačite na Albaniju i rešen problem.
A Tv gde da prikačim ?Ne znam u koje svrhe koristite premium.. ali ako su vam problem samo reklame, i imate VPN, samo se prikačite na Albaniju i rešen problem.
Što se tiče TV-a, moja iskrena preporuka je TizenTube cobalt.A Tv gde da prikačim ?
Ja imam LG tv ,da postoji varijanta preko VPN i ubiquti udm pro machine ali istekao mi VPN i nisam uspeo mada ljudi tvrde na reddit da radi.Meni nije sve sam stavio kao I oni VPN client .... trace route preko Albanije za TV ali neće .Nisam expert za VPN ali toliko da podesim znam ali nece .Što se tiče TV-a, moja iskrena preporuka je TizenTube cobalt.
Kome deluje teško "sideload" aplikacije na TV-u, postoji opcija sa VPN-om i serverom iz Albanije.
A tebe ako sam dobro razumeo, kako se konektuješ na telefonu, tako isto možeš i na TV-u. Nisam nešto dobar sa znanjem o VPN-ovima, pretpostavljam da postoje VPN-ovi koji nemaju TV verziju.
Ok za Android ja rekoh za LG ali kad podesi preko UDM pro ja sam koristio protonVPN nema nista da se dira sav saobracaj za TV ide preko Albanije, a drugi uredjai idu normalno sa ili bez VPN podesenog na Srbiju.Nemam pojma sto meni nije radilo kako vec rekoh na reddit ljudi tvrde da radi kod mene nije bio to sluĉaj.Nord na Andoid tv preko Aljbanije nema reklama.
Al je brate rogobatno pali vpn,pali yt,gasi vpn kad hoces neki drugi servis itd itd
A split tuneling?Nord na Andoid tv preko Aljbanije nema reklama.
Al je brate rogobatno pali vpn,pali yt,gasi vpn kad hoces neki drugi servis itd itd
Ne mozes vise aktivirsti jer ne dozvoljavaju kartice a isto tako ni giftcard.Jel moze neko u par recenica da napise aktivaciju preko flipkarta, nikako da pohvatam sve po redu kako ide...
Isti princip moze i preko androida, sa domacom karticom na Argentinu.Ja sam kroz yt app na ios uređaju pre par dana napravio novi google nalog dok je VPN bio upaljen na Indiju i bez problema uradio prvu aktivaciju premiuma. Na postojećem google nalogu nije htelo.
Ako mene pitaskoji vpn si koristio
Nemam takvih problema. Naplata mi ide u dinarimaIz ne znam kog razloga, YT premium mi naplati 1639 dinara, u samom google nalogu podešeno je plaćanje u dinarima, a nekoliko dana kasnije, uplata u dinarima se stornira i onda mi sa deviznog računa skine 14,xx evra. Da li i vama (srpskim familijama) isto tako, i ako ne, kako da eliminišem ovo tumbanje po računima, da naplaćuje samo u dinarima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari