Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 275
Video sam je u Essenu, deluje lepo i bogato, mnogo pažnje su privukli, ali nije igra za mene.Naši ljudi, Infinite Galaxy tim iz Beograda, napravili su svoju društvenu igru - Eye of Zamrock: Invasion.
Pogledajte prilog 376115
Klinci treba da se okupe za rođendan pa sam izabrao ovo a pojma nemam kakva je.
Šta mislite? Valjda nisam debelo omašio.
Naši ljudi, Infinite Galaxy tim iz Beograda, napravili su svoju društvenu igru - Eye of Zamrock: Invasion.
Upravo je krenula Kickstarter kampanja, pa ko voli društvene igre i ima mogućnost, može da ih podrži:
Godinama trazim nekog ko igra TI, imao sam ekipu iz Pa/BG, ali to se raspalo..., tako da ako si zainteresovan... Vdiim da se u MIPL pojavio 4th Ed.Ne znam kako sam omašio ovu temu 🙂
Moja skromna kolekcija je niže, mada su u međuvremenu dodati Prophecy of kings (ekspanzija za TI4) i Lands of evershade (druga slika), izgleda da sam bio u srećnih 15% backera koji su dobili u prvih par nedelja u evropi.
Meni je najdraži bg Twilight imperium, iako partije traju dugo (5-8h) osećaj je epski, bukvalno space opera.
Generalno volim awaken realms igre, Nemesis mi je isto jedan od favorita, a i Great wall nije daleko. Odličan ali malo rendomastičan u zavisnosti šta se dobije na startu.
Dosta stvari sam uzimao da bude bajkovito (villanous, flamecraft, grimm forest) i coop (pandemic, everdel duo) kako bih i suprugu privolio da igra, ali mrka kapa.
Igra se jednom mesečno, ugovorimo termin i peglamo.Svaka cast kad uspes da nadjes slobodno preko 5h za igranje🙂 Ja u zadnje vreme, dok sam na poslu, igram samo King Domino preko boardgamearena.
Nažalost ne, samo basegame. Razmatram da uzmem neku ekspanziju od preko, tipa još neki sin i možda neke heroje, ali slabo stižemo da igramo od ostalih stvari, pa ne bih da bacam pare.@dzudzubajac Imaš li nešto od ekspanzija za The Others? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari