Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Potrebna mi je najjeftinija ponuda samo za Internet. Trenutno sam u raskidu sa SBB-om zbog povećanja cena. U opciji je MTS, YETTEL i A1. U zgradi je uvedena MTS optika i SBB optika. Hvala unapred...

Истекао ми је уговор са МТС-ом, имам 600-600 оптику интернет и основни Ирис пакет.
Волео бих да саслушам понуде које укључују плаћање за динар.

Едит:
Крагујевац је у питању, да вас не збуни никнејм. Преселио сам се. 😂

Potrebna ponuda samo internet, Novi Sad.
U stanu postoji MTS optička internet infrastruktura.

Posto imamo ne mali broj promotera i agenata prodaje na forumu koji operiraju preko privatnih poruka sa kojima se beskonacno igramo macke i misa, ova tema je pokusaj da se clanovi stave u prvi plan i eventualno dobiju najbolje ponude gde promoteri/agenti nece biti kaznjavani/banovani za nudjenje usluga.
Ukratko, pokusaj regulacije gde je clan foruma u centru paznje.

Koncept je sledeci:
  • Clan zeli najbolju ponudu usluge i napise u ovoj temi da trazi ponudu kod odredjenog ili bilo kog provajdera.
  • Promoteri/agenti nude ponude clanu preko privatnih poruka.
  • Clan po zelji izabere najbolju ponudu odnosno najbolja ponuda pobedjuje.
  • U slucaju pozitivnog resenja samo napisite reseno, odradjeno ili slicno, da ne bi dobijali naknadne ponude.

Pravila su jednostavna i jasna:
  • Samo clanovi smeju da se oglasavaju u ovoj temi sa zahtevima i samo zahtevima, svaka diskusija je zabranjena.
  • Promoteri/agenti mogu slobodno da komuniciraju sa clanovima koji traze ponude i za to nece biti kaznjavani/udaljavani sa foruma.
  • U slucaju javnog oglasavanja (van privatnih poruka) promotera/agenata, isti ce biti momentalno trajno udaljeni sa foruma.
  • U slucaju nudjenja usluga promotera/agenata clanovima koji to nisu zahtevali u ovoj temi, takodje momentalno udaljavanje sa foruma.

Smatram da su pravila jednostavna i jasna, molim da ih se pridrzavate i da ucinimo da svima bude dobro.
Tražim agenta za A1 ili Yettel Net+TV paketi za Aleksinac

Истиче ми уговор за BOX4 пакет у МТС-у, па ме занима које погодноси могу да добијем што у МТС-у, што код других провајдера који нуде оптички интернет.
Локација је Смедерево.

Tražim najpovoljniju ponudu za NET + TV paket.

Optika za NET ako postoji mogućnost.

Trenutno, nemam pristup internetu, pa se moram priključivati preko WiFi-a kod prijatelja, tako da oprostite ako ne budem odgovorio odmah na poruku.

Hvala unapred!

Pozdrav,
Uskoro mi ističe ugovorna obaveza za mts BOX 3 S paket na optici u Beogradu.
Molim za ponudu:
  • Yettel Net TV
    ili
  • mts produženje ugovorne obaveze
Hvala.
Bila mi je isključena mogućnost primanja direktnih poruka, sada sam uključio, izvinjavam se.

Ako ima nekoga iz Yettela sa ponudom za produzenje ugovora (trenutno hipernet, tv + optika) uz neke dobre uslove neka se javi, inace plan je da predjem na A1 u suprotnom.

Pozdrav, zelela sam da predjem sa Supernova MTS na A1 opticki internet. A1 mi je prvo potvrdio da postoji mogucnost prikljucenja, ali su me juce obavestili da ne mogu da realizuju uslugu jer je MTS „zakljucao“ moju adresu. Da li je neko imao slicno iskustvo i postoji li nacin da se ovo reši? Takodje, ako neko od bilo kojih operatera ima ponudu za internet i TV paket, moze da mi se javi u privatnoj poruci. Hvala.

Pozdrav, istice mi ugovor sa Supernovom (Trio paket net+tv+mob). Trazim ponovo nesto tako ili neku varjantu tv+net, nebitan provajder, ako ima nekog od promotera tako nesto da ponudi budite slobodni da se javite u PM. Hvala.

Zdravo, raskidam ugovor sa SBB-om zbog poskupljenja usluga, pa razmišljam da pređem u A1.

Interesuje me samo optički internet, konkretno DUO Plus paket. U zgradi postoji mts optika (NS).

Pisao sam već na ovu temu samo je sada situacija drugačija.
Potrebna mi je ponuda za uvođenje A1 interneta+tv. Tehnička izvodljivost je trenutno samo za 5G Kucni net duo plus po informacijama sa info pulta iz Delta City-ja.
Hvala

Imam Box4 Beli u MTS-u i ugovor mi istice 04.09. Imam vec ponudu koja je znatno bolja od MTS-a koji su mi ponudili produzenje ugovora uz 1 mesec na 50% i ostalo po uvecanoj ceni u odnosu na ovu trenutno. Neka se jave MTS agenti sa boljom ponudom.

Zdravo, ističe mi ugovorna obaveza za optički internet Mts(Orion) 28. 06. hteo bih da potražim najpovoljniju ponudu za A1 optički internet bez televizije. Lokacija je Mileve Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, mislim da u zgradi imamo A1. Hvala

Dragi clanovi, ovo nije tema za diskusiju.

Ističe mi ugovor na MTSu sredinom jula. Paket BOX4 Beli, šta bi moglo interesantno da se ponudi za produženje?

Trenutno SBB, NET TV Basic, menjao bih, u zgradi koliko znam nema optike. Orion deluje dobar sa ponudom. Postoji mogucnost i da ostanem na SBB uz neku ponudu po dinar.

Nakon raskida sa sbb zbog podizanja cena prebacio bih uslugu na yettel zbog optike (ima optika u zgradi).Zanima me neka ponuda...

ako moze ponuda na pm za A1 opticki internet u NS ako je bitno. Hvala.

Trazim ponudu za Sbb samo za TV Basic paket na vec postojecoj instalaciji coax ili yettel optika.
Beograd-Savski Venac

Trazim ponudu za ulicu Gandijeva Novi beograd, za tv i net(optika).Brzina da nije ispod 600mbps. Sve sem SBB (raskidam ugovor zbog promene uslova)

ako moze ponuda na pm za MTS opticki internet u NS ako je bitno. Hvala

Trazim ponudu za opticki internet na MTS infrastrukturi BOX 4 zlatni ili beli , trentni ugovor ističe sredinom jula u pitanju je Beograd, opština Čukarica.

Istice mi ugovor kod SBB-a, nudili su mi 8 meseci po 1din i 600dinara skuplju pretplatu, trazim ponudu za MTS pakete, ali dolazi u obzir i ponuda drugih operatera. (Kragujevac)

Nazad
Vrh Dno