Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

alo, 🇩🇪, rekli smo gol iz slobodnog udarca i auto-gol. ne još jedan gol iz igre 😁

Bar nije falilo golova 😁

Holandija - Japan očekujem bolju utakmicu

Važno je da dobri igrači igraju za tvoju državu, a ne da li su 100% porekla te države. Car Dušan Silni je bio 25% Srbin (u najbolju ruku), pa se računa za najmoćnijeg vladaoca Srbije u istoriji.
Što se tiče Nemaca, nisam oduševljen. Dok je Kurasao imao snage, imali su inicijativu, ali slaba realizacija. Golovi su počeli da padaju kada je pao i Kurasao, koji realno nema snage ni za jedno poluvreme.
Čekam sledeću utakmicu, mogla bi da bude najzanimljivija do sada.

Isto kao u kosarci ide se prema "kupovini" igraca ko da su klubovi. Nije dovoljno sto su velesile i najbolje reprezentacije nego i ove sto su prošli kroz zemlju vrbuju da igraju. Zato imamo i na ovom prvenstvu braće koja igraju za različite reprezentacije.

Kakva bezdušna utakmica. Kao da gledam gomilu robota odvrnutih na max speed,tako mi deluju holanđani. Japan mrtav.

Ovo su one Pepove taktike, samo kruži, još ovi dodatno da bude nezanimljivije igraju i bez presinga.

1:1
deluje mi da će 🇳🇱 da pobedi iako više naginjem ka 🇯🇵

Al je zakucao u odbrani Van de Ven, bio bi ofsajd, smetao golmanu ovaj u napadu, nisam video ko je bio.

2. gol 🇳🇱 je čist, kod 1. imam sumnju da je bio offside

Nazad
Vrh Dno