Šta je novo?

Huawei Pura 80 serija

• Začetnik teme Začetnik teme Zvizo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi forumaši,

Ja i dalje imam P30pro i planiram da kupim Pura 80 ultra.
Da li je neko uspešno instalirao ConsentID (app za potvrdu da si građanin i da možeš da koristiš sve usluge građanina) i OTP mobilnu aplikaciju i naravno da obe rade?

Hvala unapred na odgovorima.

OTP radi koristim na Pro verziji. ConsentID ne koristim ne verujem državnim organima.

Dragi forumaši,

Ja i dalje imam P30pro i planiram da kupim Pura 80 ultra.
Da li je neko uspešno instalirao ConsentID (app za potvrdu da si građanin i da možeš da koristiš sve usluge građanina) i OTP mobilnu aplikaciju i naravno da obe rade?

Hvala unapred na odgovorima.
Ne moze Consent, meni treba za poljoprivredu i jednostavno ne radi

OTP radi

ConsentID isto radi, ali ne mogu da se setim da li mora virtual space da se odradi prvo ili radi najnormalnije

Ako je ikada napravljen lep telefon to je Pura.
Nažalost malo je teži i nema 5G .
Ali garant vredi barem što se izgleda kućišta tiče i kamera ,svaki uloženi dinar.

Nisam sebi nameštao ali prijatelju kome je to trebalo sam prvo sa virtual space rešio, ali u glavi mi da se kasnije jednostavno samo instaliralo preko gBoxa ili AppGallery-ja i da je sve normalno radilo i tako

Znači OTP prolazi ali ConsentID neće.
Onda nema druge već da se na moju veliku žalost okrenem ka S25 Ultra.
Hvala na odgovorima.

Buraz ako ti Consent treba zbog onoga da neko uđe na sajt i prijavi se preko mejla, a onda ti moraš da potvrdiš preko drugog telefona tako što ćeš ući u ConsentID i kliknuti dugme 'PIRHVATI ZAHTEV' (ili 'PIRHVATI') - onda radi definitivno Consent.

Ma da, treba mi upravo zbog toga, da na sajtu popunim ovo ispod i da mogu da koristim te naprednije stvari poput gledanja poreza koji treba da platim, zatim da mogu u eFakture za firmu itd. Znači na ConsentID samo ide potvrda i ništa više od toga.
Da li je neko ovo uspešno namestio da mu radi na Pura 80 Ultra?

ConsentID.webp

Ja i dalje koristim P30 pro....
Ovo je telefon koji je naterao jadne amere da kukaju kod Trampa da zabrani Huawei. Toliko je bio bolji od svakog Samsunga i Iphone-a u to vreme da su morali da banuju Huawei jer su bili svesni da ce ih pregaziti na svetskom trzistu.I dan danas ubija kako radi.Jednstavno ne vidim razlog da ga menjam ni za Pura 80 ultra.Mozda i gresim Je*m li ga 😀

Ovo je telefon koji je naterao jadne amere da kukaju kod Trampa da zabrani Huawei. Toliko je bio bolji od svakog Samsunga i Iphone-a u to vreme da su morali da banuju Huawei jer su bili svesni da ce ih pregaziti na svetskom trzistu.I dan danas ubija kako radi.Jednstavno ne vidim razlog da ga menjam ni za Pura 80 ultra.Mozda i gresim Je*m li ga 😀
Dok baterija traje, samo cepaj

Eto mene i ovde. Zanima me da li neko ima Puru 80 pro? Ako ima, kakva je baterija i da li ima 5g?

Evo i mene ovde. 😁
Ja imam Puru 80 pro, nema 5G. I suštini isti telefon kao 70 pro samo što ima bolju zaštitu ekrana i bolju kameru.

Edit: Razlika je i što 70 ima otisak ispod ekrana 80 sa strane.
Ja nikakve druge prednosti ne vidim u direktnim poredjenjima ovih telefona.

Prilozi

• Screenshot_20260714_191833_edit_160156884975619.webp
    Screenshot_20260714_191833_edit_160156884975619.webp
    40.2 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
Evo i mene ovde. 😁
Ja imam Puru 80 pro, nema 5G. I suštini isti telefon kao 70 pro samo što ima bolju zaštitu ekrana i bolju kameru.

Edit: Razlika je i što 70 ima otisak ispod ekrana 80 sa strane.
Ja nikakve druge prednosti ne vidim u direktnim poredjenjima ovih telefona.
Auu da, ide sa straneeee. To mi se ne svidjaaa. Hvala Grga
Kako radi taj otisak sa strane?

Imas jedan od najboljih i najlepsih telefona...i dan danas

Ima dobra ponuda u tehnomaniji + moze na rate bez kamate jer sam kao u mts mrezi, pa sas vagam sta i kako. Smeta mi najvise otisak sa strane, i ako je istina sto Peca rece na recenziji da je baterija slabija, a progutao bi slabiji cip bez 5g. Tako da se tu bas bas vagam. Ne bih da idem na Honor Magic seriju, 7 je losa sa kamerama a za HM8 pro ne dam tolike pare

Finger sa strane radi odlično Mate 70 Pro i evo od prije koji dan Nova 14 Pro. Sve je stvar navike. Nekima je to ipak mana. Šteta je što Pura 80 Pro nema 3D face unlock kao Mate serija. To mi je nezamjenjivo...

Ima dobra ponuda u tehnomaniji + moze na rate bez kamate jer sam kao u mts mrezi, pa sas vagam sta i kako. Smeta mi najvise otisak sa strane, i ako je istina sto Peca rece na recenziji da je baterija slabija, a progutao bi slabiji cip bez 5g. Tako da se tu bas bas vagam. Ne bih da idem na Honor Magic seriju, 7 je losa sa kamerama a za HM8 pro ne dam tolike pare
Sta ti je najgore na m7?

Citam po rededitu, nekim forumima a i dxomark rangira kao losiju uodnosu cak na HM6 pro
Imam taj uredjaj vec vise od godinu dana, po meni je kamera ispred Samsunga i Iphona, cak i snimanje je top, a selfi je mozda slabije rangiran od navedenih modela.
Mislim da je Huawei bolji i od Honora i istalih modela sto se tice kamera, samo na zalost dogodio se taj veliki pad u prodaji.

Imam taj uredjaj vec vise od godinu dana, po meni je kamera ispred Samsunga i Iphona, cak i snimanje je top, a selfi je mozda slabije rangiran od navedenih modela.
Mislim da je Huawei bolji i od Honora i istalih modela sto se tice kamera, samo na zalost dogodio se taj veliki pad u prodaji.
Jeste mozda po pitanju kamera, al me plasi cipset i baterija. Zato se dvoumim bas bas

Jeste mozda po pitanju kamera, al me plasi cipset i baterija. Zato se dvoumim bas bas
Cipset je jos od vremena ranijih modela bio ispred ostalih, i ako je 7nm, neces primetiti u realnoj upotrebi, jedino mozda za igrice, nece ih pokretati na max.
Baterija jedino sto je manja, ali opet trajace ti bar 5 sati aktivno, uvek mozes poneti punjac ili eksternu.

Cipset je jos od vremena ranijih modela bio ispred ostalih, i ako je 7nm, neces primetiti u realnoj upotrebi, jedino mozda za igrice, nece ih pokretati na max.
Baterija jedino sto je manja, ali opet trajace ti bar 5 sati aktivno, uvek mozes poneti punjac ili eksternu.
Razmisljam bas bas, ni na mom P50 pro nije neka bas dobra baterija bila, ali je brzi punjac to resavao. Al opet ako vec dajem toliko para, onda hocu i da to bude uredu. Vidim da isto kosta kao i Honor 600 pro, do duse koji ima elite 5 i 7000 mh bateriju, al verujem da kamere nisu ni blizu kao na P80 pro. Ne znam ni sam sta cu, hvala svima na odgovorima, necu vise smarati. Ako neko ima jos nesto da doda, bio bi zahvalan.

Nazad
Vrh Dno