Generalno. Ako to ne urade uspori se boarding. Jer ne mogu samo da nas skeniraju i puste u avion inace.Pricas za wizz ili generalno? Svakako uvek traze neki dokument na samom gejtu.
Ne znam da li nesto menja jer sam uzeo i kabinski kofer, sto je i wizz priority.
Poslednjih godina imam 20ak letova godisnje, doduse sa legacy kompanijama, nikad ovoliko dilema nisam imao oko puta 🤣
To je dodatno, preko ovog "checkina"Meni se cini da svakom proveravaju dokumenta na gejtu, boarding prislonis na skener, a zemaljska stjuarsesa pogleda dokument. Pa ko se cekirao na salteru fakticki ima duplu proveru.
То ми се десило у децембру 2024. када сам из Београда ишао у Варшаву LOT-ом. Пошто нисам имао чекирани пртљаг, отишао сам право на гејт. Мало пред укрцавање су прозвали нас двадесетак да се јавимо на пулт пре авио-моста.Imajte na umu ako se ne cekirate na salteru, morate "check-in" na samom gejtu. Uvek prozivaju sve koji imaju boarding pass a nisu bili na salteru da im provere pasos.
(To mozete na salteru ako zelite svugde)
To stoji ali... kao da se to stvarno moze iizmeniti...Мислим да би у Србији наплата конверзија за задуживање у динарима морало да буде случај за жалбу НБС. Без обзира где је наводни процесор за плаћање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari