A da li imamo pravo zamene ott uređaja za coax?Inace osim kasnjenja arena kanali imaju znacajno losiju sliku u ott rezimu, tragicno izgleda u odnosu na coax.
ovo ne deluje lose, samo mi nije jasno za koji paket? Isto SBB ili je to sad vec neki yetel paket?Podnet juče zahtev za raskid UO, pre 10 min dobih poziv od izuzetno ljubazne gospođe Nade iz SBB, izjednačili A1 ponudu tako da za nastavak saradnje i od SBB dobijam prvih 12 mes za 1 din, sledećih 12 mes 5300 rsd za neki paket koji je ekvivalentan sa EON Premium Duo.
Imam već dva EON box, ostaje mi 3/5 slota, tražio sam i treći EON box međutim dobih odgovor da na jednom smart TV mogu da koristim EON aplikaciju 😁.
Ostavio sam vikend ispred sebe da donesem odluku.
Kada bi A1 imao N1 i Novu S ne bih se ni trenutak razmišljao jer A1 nudi optiku 600/300 a SBB i dalje coax 500/50, mada sa druge strane ne mogu da budem u medijskom mraku...
Ono sto sam ja napisao to je za nove, za one koje potpisu zahtev za raskid to je pitanje...Jel moze sad 12meseci po dinar ili ne moze?
Jel najbolja ponuda ovo sto MJ pise?
Neko izjednacavanje a1 ponude?
NET TV Premium je to. Kad se potpisuje novi aneks, mora se uzeti paket iz aktuelne ponude.samo mi nije jasno za koji paket?
potvrdjujem!Inace osim kasnjenja arena kanali imaju znacajno losiju sliku u ott rezimu, tragicno izgleda u odnosu na coax.
Nekad su pricali da ce to pretvoriti u praksu ali su odustali,izgleda.Pozdrav svima....dakle realno ne znam gde bih postavio ovo pitanje, pa rekoh ajde prvo da probam ovde.
Pre 2 meseca sam obnovio ugovor sa SBBom i sve je to OK, jer nemam primedbi obzirom da ije coax u pitanju. Dakle ne treba mi neki extra upload i koliko znam bar za sada EON box je dramaticno bolji od svega sto Yettel nudi.
E sad, pitanje glasi sta ako se u nekom momentu odlucim da predjem na optiku, zbog interneta? Drustvo iz SBBa mi kaze da ne postoji mogucnost da se sa SBB coaxa predje u toku ugovora na Yettel optiku, jer su kao SBB i Yettel jos uvek, iako pravno zajedno, dve odvojene firme.
Ima li mozda neko bolju informaciju od ove koju sam ja dobio?
Znaci sutra ponovo da idemZeznula te
Trazis raskid ugovora i podnosis zahtev za to , a oni daju formular da popunis ili sami ga popune a ti das razlog i potpises
Zeznuli su te
Zvanično jeste, potpisuješ se prilikom razduživanja, ali u praksi nije, jer ne traže tad ličnu kartu. Kod podnošenja zahteva za raskid jeste potrebno pokazati LK, mada i tad nije isključeno da bi mogao da prođe neko drugi sa tvojom LK. Svakako je sve to čudno, jer se ja npr. ni ne sećam da su mi tražili LK za potpis ugovora. Prosto je sve dogovoreno sa agentom preko telefona, pa ispada da sam mogao da ostavim i lažne podatke. Isto je i sad kad sam prešao u A1, ni tu mi agent nije tražio nikakav dokaz da su podaci koje mu šaljem ispravni.Da li je neophodno da se oprema vrati lično?
Tako ispada, ako stvarno želiš da raskineš, makar po dosadašnjim iskustvima. Ako ti je okej i zadržavanje uz nekoliko meseci po dinar, onda će te sigurno zvati i na osnovu toga što je upisala, i to je proverena stvar. Mada nikad se ne zna, možda je i ovako okej za raskid, pošto pod određenim okolnostima može i da se vrati oprema bez čekanja, ali to je već kocka. Hoću reći, možda tebi baš to ponude ako im prilikom poziva kažeš da definitivno raskidaš. Nema garancije, ali to bi realno bila najčistija situacija: najaviš da si nezadovoljna, oni te pozovu sa ponudom za zadržavanje, ti je prihvatiš ili ne. Nezavisno od toga, trebalo bi da bude okej vraćanje opreme kad god, ali to je nažalost više teorija nego praksa.Znaci sutra ponovo da idem
Da, definitivno hocu da raskinem, jer mi vec duze vreme nije to to. Ovo mi je samo super doslo da mogu ranije da izadjem.Zvanično jeste, potpisuješ se prilikom razduživanja, ali u praksi nije, jer ne traže tad ličnu kartu. Kod podnošenja zahteva za raskid jeste potrebno pokazati LK, mada i tad nije isključeno da bi mogao da prođe neko drugi sa tvojom LK. Svakako je sve to čudno, jer se ja npr. ni ne sećam da su mi tražili LK za potpis ugovora. Prosto je sve dogovoreno sa agentom preko telefona, pa ispada da sam mogao da ostavim i lažne podatke. Isto je i sad kad sam prešao u A1, ni tu mi agent nije tražio nikakav dokaz da su podaci koje mu šaljem ispravni.
Tako ispada, ako stvarno želiš da raskineš, makar po dosadašnjim iskustvima. Ako ti je okej i zadržavanje uz nekoliko meseci po dinar, onda će te sigurno zvati i na osnovu toga što je upisala, i to je proverena stvar. Mada nikad se ne zna, možda je i ovako okej za raskid, pošto pod određenim okolnostima može i da se vrati oprema bez čekanja, ali to je već kocka. Hoću reći, možda tebi baš to ponude ako im prilikom poziva kažeš da definitivno raskidaš. Nema garancije, ali to bi realno bila najčistija situacija: najaviš da si nezadovoljna, oni te pozovu sa ponudom za zadržavanje, ti je prihvatiš ili ne. Nezavisno od toga, trebalo bi da bude okej vraćanje opreme kad god, ali to je nažalost više teorija nego praksa.
Edit: malo sam zakomplikovao prethodni pasus, pa evo ukratko – ako definitivno raskidaš, jeste najsigurnije da odeš opet, a ne moraš ako bi prihvatila ponudu za zadržavanje.
Za ovaj sad ne znam kako funkcioniše ali onaj standardni sa otkaznim rokom od 30 dana,u tom roku ako se predomisliš papir za raskid i sa spiskom opreme koja se vraća odneseš u poslovnicu i povučeš raskid.Kada se podnese zahtev za raskid, da li može da se povuče? I ako može, koji je rok?
Ne,ja pitao. Ne mora vlasnik,pod uslovom da imas potpisan zahtev za raskid koji ai ti potpisao.Da li je neophodno da se oprema vrati lično?
Trebalo bi da krajem nedelje putujem, pa bi je neko vratio umesto mene. Ili vole da prave probleme oko toga?
Da, definitivno hocu da raskinem, jer mi vec duze vreme nije to to. Ovo mi je samo super doslo da mogu ranije da izadjem.
Mene najvise brine sto ja nemam pisanu potvrdu da sam danas podnela zahtev i da se ne naprave blesavi da nisam odradila zahtev na vreme jer ne postoji evidencija. Hvala na odgovoru 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari