Verujem da je tačno to što si napisao, ali MOVE zapravo ima značajno manji bitrate od 7 Mbps. Možda sama aplikacija ima mrežni protok od 7 Mbps, ali to nije isto što i bitrate koji ide u dekoder.Nemački Waipu ima protok 7 Mbita na hd i fhd kanalima i slika je odlična. Problem kod Move nije samo nešto niži bit rate već verovatno lošiji ulazni signal i loši enkoderi.
Našao si baš čiju tehničku pismenost da dovodiš u pitanje 😂😂što je valjda tehnički pismenima jasno čim pominjem merenja pomoću Fire TV
Ono što sam ja napisao je još tačnije i još preciznije.Dakle, ono što sam napisao je proverljivo tačno i stojim iza toga.
U vezi sa tehničkom pismenošću, rekao bih upravo tebi to isto.Našao si baš čiju tehničku pismenost da dovodiš u pitanje 😂😂
Ono što sam ja napisao je još tačnije i još preciznije.
I bez majm*nisanja sa JavaScript i overlay može se stići do istog tog podatka da je AVC encode HD kanala na Eon platformi ~6.6 Mbps u proseku.
(prosto: dump minut, dva, pet stream-a sa ffmeg i MediaInfo vidiš statistiku, sve sa uklanjanjem TS (Transport Stream) kontainer overhead-a)
Ne mora naravno (niti ja to tako uvek radim, pošto stats mogu da vidim i u alternativnim player-ima u kojima puštam streamove spomenutih platformi), ali ne mora ni da se kupi FireTV specijalno za "dijagnostiku" steaming platformi niti da se koristi browser niti da se čeka neki programer / koder da podeli kod na forumu.. Znači, mora tako kako ti radiš
Ovde postoji greška u kucanju, treba: EON Smart TV: 30 kanala u HEVC kodeku, bitrate 4 Mbps; ostali kanali u AVC kodeku, bitrate oko 6,5-7 MbpsEON Smart TV: 30 kanala u HEVC kodeku, bitrate 4 Mbps; ostali kanali u AVC kodeku, bitrate oko 4 Mbps
EON u browseru: svi kanali u AVC kodeku, bitrate 6,5-7 Mbps
(odnosi se na HD kanale).
ne mora ni da se kupi FireTV specijalno za "dijagnostiku" steaming platformi
niti da se koristi browser niti da se čeka neki programer / koder da podeli kod na forumu.
A i nije to UC prebacio na HEVC zbog boljitka kvaliteta i jer toliko brine za zadovoljstvo korisnika već isključivo da uštede na bandwidth-u. Nije slučajnost da su samo kanali koji se najviše gledaju HEVC-ovani.
Ne koristim i nemam aktivirane browser slotove, a i ne treba mi rešenje koje si podelio ovde. Bacio sam samo na brzinu pogled na kod inicijalne verzije JavaScript koda čisto iz radoznalosti koji browser API koristiš za dobijanje codec i ostalih podataka.Ne mora, ali ja bih te zamolio da isprobaš JavaScript kod koji sam poslao, možda imaš neki predlog za unapređenje 🙂
Direktni link do stream manifesta 😂Šta ti koristiš za dijagnostiku strima u Smart TV aplikacijama?
A ffmpeg dump je svakako pogodnija metoda kad i običnim smrtnicima treba omogućiti da porede identičan momenat u vreme nekog prenosa između više domaćih platformi.
Direktni link do stream manifesta 😂
Restartuj boksic, mozda je zabagovao. Ako i dalje zeza, prijavi problem.Iris tv HP 4024 isključim daljinskim. Posle neće da se uključi daljinskim. uključim ga na dugme na uređaju.
Pri uključivanju se pokreće MOVE aplikacija i radi dobro.
Kako da rešim problem uključivanja.
Iris tv HP 4024 isključim daljinskim. Posle neće da se uključi daljinskim. uključim ga na dugme na uređaju.
Pri uključivanju se pokreće MOVE aplikacija i radi dobro.
Kako da rešim problem uključivanja.
Kakav crni factory restart po ovom kako si opisao problem verovatno su dobio uz box Blutut daljinski koji je se verovatno raspario. Ako ti posle običnog restarta boksa koji ti je preporučio @meteorr ne ponudi opciju ponovnog uparivanja potrazi video uputstvo kako da ga ponovo upariš. Samo još jedno pitanje a kad upališ box onda daljinski radi ili i tada ne radi ostalo ili je problem samo paljenje. Ili je varijanta da koristiš HDMI-CEC pa koristiš daljinski od TV što je poznat problem da može da gasi TV i boks zajedno ali da neće da upali boks.Factory reset, после повуче све са МТС сервера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari