Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Tragičar utakmice
Sad sa igračem manje tek ima da bude uzbudljivo

U oba poluvremena po jedna puš pauza za fudbalere a reprezentacije imaju pravo na vise izmena igraca nego pre nekoliko decenija.

2x 🟥 isti tim u istom poluvremenu 🤯 jedan u odbrani, jedan u napadu

Da se razumemo, fudbal danas i pre 30 godina nisu isti. Ovi danas igraju i po 60 utakmica godišnje, padaju kao pokošeni i mladi fudbaleri.

Nisam baš ubedjen u ovaj drugi crveni...

Ovo sad iz kamere sudije izgleda drugačije, samo mi tek sad nije jasno zašto ovaj nije odmah prekinuo... (dobro, ko zna da li je gledao u tom pravcu).
Ali zato engleski... Majko...

Добро је, жваку је задржао, свака му част. 😄
П.С. Како глуп црвени.

A vala i treba. Ono kad si kljuse i zaletiš se u coveka bez potrebe. Po svim smernicama ovo jeste crveni, em je išao direktno u njega, loptu nije ni gledao em je ovaj bio u "prilici za izglednu šansu". A i vratili bi ga iz vara da je bilo 50/50.

Dosadno ovo prilično.
Nadam se da jk i čr budu bolji, mex mi ne deluje ubedljivo.

Bice ovo cirkus, dati Amerima u ovakvoj geopolitickoj situaciji da organizuju ovakvu manifestaciju i to u sportu koji je kod njih tamo neko 5. ili 6. mesto po popularnosti (ovo je moj licni neki stav nisam guglao). Njima je ovo prilika da pokazu koliki su serifi, videcemo poseta kakva ce biti usled strogim kontrolama ulaska
Па видиш шта су урадили са Ф1, поптуно уништили са глупом политиком, изменом правила у сред сезоне, итд.

Ne zaleće se niko na početku, ulazi se u formu polako, pogotovo Meksiko.

Nazad
Vrh Dno