Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad kad se telefon azurirao primjetim kad npr pozivam nekog cijeli ekran lagano zamagli pa se izbistri sto mi smeta,jel se to i kod vas desava?

Možda, ali traje manje od sekunde, bukvalno kao neki efekat tranzicije. Ne smeta ni najmanje, da nisi skrenuo pažnju me bih ni primetio. Ako mislimo na istu stvar.

Ima li neko link sa Temu neko zastitno staklo da radi otisak? Probao sam 2 vrste,nece da radi. Bez zaštite radi normalno.

Na ovom
Ukucaj na google Model: EPT4511 Samsung 45W ima za 30 evra jaci ti ne treba.
Ja ukucao na Google i odem na Samsung sajt i vidim more negativnih komentara iz UK.

Znajuci Samsung i kvalitet njihove opreme koja se kupuje zasebno tipa slusalice, kablovi i punjaci, pre bih isao na nekog proverenog proizvodjaca npr. Anker nego na Samsungovu drugu klasu proizvoda. Ovo kazem jer sam se vec jednom opekao na Samsung AKG slusalice i punjac i kabl za A71. Gorepomenuti punjac sam vec bio porucio kao rezervni, pa jos vagam da li da otkazem porudzbinu.

Kupi originalni 45W Samsung punjač model EP-T4510 i radiće Samsung Super Fast Charging (SFC) 2.0

Imaš ga u prodavnicama od 3350 din, sa fiskalnim i 2 godine garancije.

Kabl od punjača je duži (1.8m) u odnosu na starije verzije tako da i to znači.
Kada se puni tim ® punjačem treba na displeju da prikaže:

SFC20.png

Poslednja izmena:
Stavi ga na vagicu i vidi koliko je težak (samo adapter).
Vidim da taj sa AE ima 1 metar EXTRA LONG kabl, dok ova originalni normalan od 1.8m 🙂

Dobro i? Imaju li istu funkciju na kraju?
Nije paradajz da ga stavljam na vagu🤣

Pa ako je lakši (jeste 100%) od originala i ima EXTRA LONG kraći kabl za 0.8m od originalnog onda znaš da nije original, pa makar kod kineza pisalo na 10 mesta da je original!

I kolika je ušteda za fejk punjač kad se dodaju na tu AE cenu dažbine i čekanje od mesec dana i nepostojeća garancija? 😀
O kvalitetu i šta su stavili unutra zbog ušteda ne treba ni trošiti reči...

Poslednja izmena:
Fejk druže nije ti jeftinije niti je isti punjač, nego si bezobrazan ili ne možeš da ukapiraš...

Zasto nesto platio 35e kada mogu 15e? Objasni mi? Jer original? I moram ga staviti na vagu jel da? Druze,nemamo plate svajcarskeda kupujemo svi oroginale. Tako necu vise pisati na ovu temu

Zasto nesto platio 35e kada mogu 15e? Objasni mi? Jer original? I moram ga staviti na vagu jel da? Druze,nemamo plate svajcarskeda kupujemo svi oroginale. Tako necu vise pisati na ovu temu
Ko uopšte sa tobom priča?
Njemu je pisano, pročitaj ovo šta je čovek pitao:
Gde kupiti punjač Samsung original punjač, od 25w ili od 45w?
I nije 15€ jer imaš sada dodatne dažbine (carina/PDV/otvaranje) i nije originalan što je čovek pitao i nije isti proizvod, niti ima garanciju da bi se uopšte upoređivali...

Исплатљивије је на дуже стазе, мање ризика по батерију и уређај.
+1
I ne čekaš mesec dana da stigne iz Kine 🙂

Hvala svima na pomoći, nema potrebe za svađom. Ići cu na 25w original sa stock kablom od 3A, to je nesto sporije od 45w.

Svi smo kupili samo što su to kvalitetni i poznati kinezi i tada nije bilo dodatnih naplaćivanja od strane države:

1000006645.webp
1000006644.webp

Essager mnogo bolja opcija od lažnih original punjača, i na njemu radi Samsung Super Fast Charging (SFC) 2.0, a ima i 4 mesta za punjenje do 100W...

aeessager.jpg

Bio 1000 din, sad je 2150 din + dažbine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno